Huvudbild för Vitalis 2023

Vitalis 2023 – Nordens ledande eHälsomöte

Med en konferensbiljett har du tillgång till Vitalis konferensprogram digitalt året ut. Vitalis 2024 arrangeras den 13-16 maj på Svenska Mässan i Göteborg, välkommen!

Vitalis är Nordens ledande konferens och utställning kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration.


Köp Vitalis konferenskort »

Till Vitalis hemsida »


Om Vitalis konferens och utställning

Vitalis konferens erbjuder utbildning och utblick inom eHälso-området. Seminarierna spänner över allt ifrån övergripande myndighetsinformation till fördjupning och exempel från införanden. Här ges verktyg som är viktiga för dig som jobbar med eHälsofrågor, oavsett om du jobbar med patient eller är beslutande ledare eller politiker.

Vitalis erbjuder en unik helhet med ett starkt konferensprogram, kombinerat med en stor utställning med cirka 200 av branschens ledande aktörer som visar upp produkter och tjänster inom föreläsningarnas områden.


Mer om Vitalis konferens »    Mer om Vitalis utställning »


2023 samarrangerades Vitalis med Medical Infomatics Europe (MIE) som gick parallellt på Svenska Mässan. Ett konferensbiljett ger tillgång till både Vitalis och MIEs konferensprogram.

Läs mer om MIE på deras hemsida »


Klicka nedan för att komma till seminarieprogrammet för Vitalis 2023.

Program