Huvudbild för Vitalis 2023

Välkommen till Vitalis 2023 – Nordens ledande eHälsomöte

Vitalis är Nordens ledande konferens och utställning kring eHälsa och framtidens vård och omsorg. Här möts representanter ifrån kommun, regioner, privata vårdgivare, myndigheter, akademi och industri för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Vitalis 2023 inleds med en Opening Keynote den 22 maj för dem med konferensbiljett, konferensprogrammet och utställningen startar den 23-25 maj. Välkommen till Svenska Mässan i Göteborg.


Köp biljetter till Vitalis »

Till Vitalis hemsida »


Om Vitalis konferens och utställning

Vitalis konferens erbjuder utbildning och utblick inom eHälso-området. Seminarierna spänner över allt ifrån övergripande myndighetsinformation till fördjupning och exempel från införanden. Här ges verktyg som är viktiga för dig som jobbar med eHälsofrågor, oavsett om du jobbar med patient eller är beslutande ledare eller politiker.

Vitalis erbjuder en unik helhet med ett starkt konferensprogram, kombinerat med en stor utställning med cirka 200 av branschens ledande aktörer som visar upp produkter och tjänster inom föreläsningarnas områden.


Mer om Vitalis konferens »    Mer om Vitalis utställning »


I år samarrangeras Vitalis med Medical Infomatics Europe (MIE) som går parallellt på Svenska Mässan. Ett konferenskort till Vitalis ger tillgång även till MIE och vice versa.

Läs mer om MIE på deras hemsida »


Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in

Klicka nedan för att komma till seminarieprogrammet för Vitalis 2023.

Program