Huvudbild för Vitalis 2023
Profilbild för I samarbete med Film and Tell och Apple har vi en paneldebatt runt filmen LEVA TILLS JAG DÖR om hur vi tillsammans vill förbättra framtidens äldreomsorg.

I samarbete med Film and Tell och Apple har vi en paneldebatt runt filmen LEVA TILLS JAG DÖR om hur vi tillsammans vill förbättra framtidens äldreomsorg. Har passerat

Torsdag 25 maj 2023 11:30 - 12:10 A3

Moderator: Monica Berglund
Paneldeltagare: Jesper Andersson, Malin Sölsnaes, Mikael Geitner, Petra von Heideken Wågert

Spår: Socialtjänst / äldreomsorg / kommun


Film and Tells är ett dokumentärfilmsbolag som driver positiv, mätbar samhällsförändring. Med utgångspunkt i starka berättelser, extensiv spridning och strategiskt förändringsarbete vill Film and Tell bidra till en bättre värld.

Med LEVA TILLS JAG DÖR vill Film and Tell verka för en ökad livskvalitet i äldreomsorgen. Vi vill få fler att se det meningsfulla i att arbeta på äldreboenden och inspirera till att skapa ännu bättre dagar för de boende. Initiativet belyser det som fungerar bra, men skildrar också det som kan bli bättre.

 


Språk

Svenska

Seminarietyp

Livesänd

Föreläsningssyfte

Inspiration

Kunskapsnivå

Introduktion

Målgrupp

Chef/Beslutsfattare
Politiker
Verksamhetsutveckling
Studerande
Omsorgspersonal
Vårdpersonal
Patientorganisationer/Brukarorganisationer

Nyckelord

Exempel från verkligheten (goda/dåliga)
Utbildning (utbildningsbevis)
Välfärdsutveckling
Kommun

Konferens

Vitalis

Föreläsare

Profilbild för Monica Berglund

Monica Berglund Moderator

Banga Akademi

Jag brinner för att utveckla, påverka och förändra bilden äldreomsorgen, av äldre människor och för att höja personalens, och framförallt undersköterskans status, Utöver det har jag skrivit tre böcker med fokus på värdebaserad verksamhet och undersköterskans roll.

Profilbild för Jesper Andersson

Jesper Andersson Paneldeltagare

Partner manager Apple
Atea Sverige AB

Partneransvarig för Apple på Atea

Profilbild för Malin Sölsnaes

Malin Sölsnaes Paneldeltagare

Chef Vård-och Omsorg Atea
Atea SVerige AB

Chef Vård och Omsorg ett fokusområde inom Atea Sverige Ab som arbetar riktat mot Vård- och Omsorg/Socialtjänsten inom välfärdsteknik.Beteendevetare med lång erfarenhet som chef och ledare inom kommunal Socialtjänst, i flertal kommuner på såväl operativ och strategisk nivå

Profilbild för Mikael Geitner

Mikael Geitner Paneldeltagare

Strategic Partnership Manager
Film and Tell


Mikael har haft befattningar som sträcker sig från VD, nordisk chef och försäljningschef inom olika sektorer, inklusive bank och finans samt energieffektivitet. Han har ett stort intresse för mat och hälsa och är en kvalificerad dietist. Mikael's mål är att hitta partners som tillsammans vill skapa en hållbar värld. På sin fritid älskar Mikael att vara ute i naturen. Två av hans bästa upplevelser har varit att bestiga Matterhorn och Mont Blanc. På Film and Tell arbetar Mikael med alla våra initiativ samt initierar nya projekt, men med huvudfokus på vår initiativ EARTH: MUTED

Profilbild för Petra von Heideken Wågert

Petra von Heideken Wågert Paneldeltagare

Professor Fysioterapi
Mälardalens universitet

Jag är professor i Fysioterapi vid Mälardalens universitetet, projektledare för Fik@rummet och vetenskaplig ledare för Center för välfärdsförändring. Petra forskar om äldres hälsa, beteendeförändring och hälso- och välfärdsteknik.