Huvudbild för Mänskliga Rättighetsdagarna 2022

Bra att veta inför ditt besök på MR-dagarna


 Tid och plats
17-18 november på Conventum i Örebro

Entré sker via Conventum Kongress: Fabriksgatan 19, 702 23 Örebro 

  Öppetider

Registreringen öppnar:
Torsdag 17 november: 08.00
Fredag 18 november: 08.30

Program:
Torsdag 17 november: 09.00-19.30
Fredag 18 november: 09.00-17.00

Utställningsytan:
Torsdag 17 november: 09.00-18.00
Fredag 18 november: 09.00-17.00


  Biljettinformation
Mänskliga Rättighetsdagarna är uppdelade i två delar – den ena är kostnadsfri och den andra är avgiftsbelagd. För att få tillgång till de längre programpunkterna på MR-dagarna krävs det en biljett. Observera att biljetter inte ger någon garanterad plats på seminarier utan först till kvarn gäller för samtliga programpunkter. Var ute i god tid och ha gärna ett andrahandsalternativ!

När du köpte din biljett till evenemanget fick du den utskickad via e-post. Du kan också hitta den under Mitt MR-dagarna och Mina biljetter. Skriv ut biljetten och ta med den till registreringsdisken. I registreringsdisken på entréplan kan du hämta upp konferensmaterial, nyckelband samt en plastficka att lägga din biljett i. Bär biljetten om halsen, den är din entrébiljett in i seminarierummen.

  Programändringar
Se seminarieprogrammet på webben för att få de senaste uppdateringarna kring medverkande, innehåll och eventuella ändringar.





   Mat & dryck
Ingen mat eller dryck ingår i biljetten. Det finns möjlighet att köpa både fika och lunch under MR-dagarna. All mat som serveras under forumet är lakto-ovo-vegetarisk.
Lunchställen nära Conventum

  Garderob
Garderob finns tillgängligt på Conventum för 30 kr, alternativt kostnadsfri obevakad garderob. 

  Tillgänglighet
MR-dagarna strävar efter att vara en tillgänglig konferens och arbetar kontinuerligt för att nå detta mål. Här kan du läsa mer om vårt tillgänglighetsarbete.

  Allergier & Djur
Vi ber er att undvika starka dofter som t.ex. parfym av hänsyn till dem av våra deltagare som är allergiker. Pälsdjur förutom ledarhundar får inte visats på området.


Boende
Det finns många olika av boendealternativ i olika priskategorier att välja mellan i Örebro. Hotell som erbjuder rabatterade priser till MR-dagarnas besökare hittar du här. Boka i god tid då platserna är begränsade. Samtliga hotell har kollektivavtal och är porrfria. 

  Turism
Är ni sugna på att utforska Örebro hittar ni en hel del att se och göra i staden här!

  Kontakta oss
Vid allmänna frågor, vänligen kontakta info@mrdagarna.se
Kontaktuppgifter till oss på kansliet hittar du här