Huvudbild för Mänskliga Rättighetsdagarna 2018 - Fri entré

Mänskliga Rättighetsdagarna 2018 - Fri entré

Här registrerar du dig för att få ta del av de kostnadsfria delarna av Mänskliga Rättighetsdagarna 2018 på Stockholmsmässan. De kostnadsfria delarna innefattar:

  • Miniseminarier och utställningar torsdag 15 november och fredag 16 november
    Miniseminarierna är kortare seminarier på 25 minuter som äger rum på tre öppna scener på utställartorget. På utställartorget kan du även möta ett 80-tal organisationer som arbetar med mänskliga rättigheter i praktiken.
  • Fri entré till allt program under lördagen 17 november

Villkor och information

  • När din bokning är klar får du ett bekräftelsemail via e-post. Var därför noga med att du fyller i rätt kontaktuppgifter. Har du inte fått ett mail inom 24 timmar efter din beställning, vänligen kontakta MR-dagarnas kansli. Spara bekräftelsemailet och visa upp i entrén, antingen utskrivet eller på mobilen, för snabbare inpassering. 
  • Det är först till kvarn som gäller till alla programmets olika delar och det går tyvärr inte att förboka plats till specifika programpunkter. 
  • MR-dagarna reserverar sig för eventuella ändringar i programmet.
  • Här kan du enbart registrera dig för att ta del av det kostnadsfria programmet.  Vill du ta del av det längre seminarieprogrammet 15 och/eller 16 november måste du köpa biljett
  • Varför behöver du registrera dig till det kostnadsfria programmet? Du måste registrera dig av säkerhetsskäl och för att vi ska kunna nå dig med viktig information i samband med arrangemanget. Om du vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.

Har du frågor om MR-dagarna, biljettköp, tillgänglighet eller andra frågor om evenemanget, kontakta då info@mrdagarna.se 

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Torsdag 15 november - Lördag 17 november 2018

Lägg till i min kalender

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
125 80 Älvsjö

Mänskliga Rättighetsdagarna

mrdagarna@invitepeople.com

www.mrdagarna.nu

Dela denna sida med dina vänner.