Huvudbild för SEE Hållbarhetsvecka 2023


Återbrukstävling

Återbruka och vinn en natt på Granö Beckasin! 

Har du gjort om ett traktordäck till en loungesoffa, en kratta till glashållare eller konservburkar till blomvaser? Nu är det dags för dig att visa upp dina återbruksalster! Inget är för stort eller för litet att visas upp. Förutom  chansen att vinna fina priser så kan vi inspirera varandra till att återbruka mera.  

Så här deltar du  

Tävlingen pågår på SEE Hållbarhetsvecka Facebook-sida: www.facebook.com/seehallbarhetsvecka 

Gör så här för att vara med: Lägg upp en bild eller film på det du återbrukat i kommentarsfältet till tävlingsinlägget på vår Facebooksida. Berätta lite kort om det du har skapat.  

Priser

Förstapris är natt på Granö Beckasin i ett av fågelnästena, värde cirka 6. 000 kr!  Granö Beckasin ligger mitt i naturen vid den vackra Umeälven. Här kan du spendera natten i ett fågelnäste uppe bland trädens toppar, glida nedströms älven på en timmerflotte, köra hundspann i vinterlandskapet eller skåda vårt vackra norrsken. Kom och lyssna till tystnaden. Här får både kropp och själ ro. 

Bland övriga bidrag lottar vi ut några hemliga extra priser.  

För att delta i tävlingen behöver du vara bosatt i Västerbotten. 

Tävlingen genomförs av SEE Hållbarhetsveckan och pågår 1-19 september, tävlingen avslutas kl 24.00 den 19 september. Vinnaren utses av en jury och beslutet kan inte överklagas.   

Vinnaren kommer att presenteras på SEE Hållbarhetsveckans Facebook den 22 september. 

Låt kreativiteten flöda!