Huvudbild för Ready, Set, Go Circular!

Ready, Set, Go Circular!

CIRKULÄR OMSTÄLLNING I PRAKTIKEN

Den 18 maj arrangerar Cradlenet konferensen Ready, Set, Go Circular! i samband med Nordic Sustainability Expo på Stockholmsmässan.

Ready, Set, Go Circular! är en praktisk konferens för företag och andra organisationer som vill påbörja eller accelerera sin cirkulära omställning. Vi visar vägen från mål och strategi till plan och genomförande med ledning av engagerande och pedagogiska experter som ger dig konkreta så-här-gör-du-tips. Vi bjuder också på inspirerande exempel med gäster från innovativa företag som berättar hur de gjorde och summerar de viktigaste utmaningarna, möjligheterna och insikterna.

Hela programmet hittar du här

Konferensbiljetten fungerar även som entrébiljett till mässan Nordic Sustainability Expo. Om du köper konferensbiljett behöver du alltså inte registrera dig till mässan separat.

Dagen innan, på mässans första dag 17 maj, arrangerar A Sustainable Tomorrow konferensen Do Look Up! och genom ett samarbete kan vi erbjuda ett rabatterat pris vid köp av Dubbelbiljett för bägge konferenserna. Läs mer om Do Look Up! här.Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Onsdag 18 maj 2022, 09:00 - 16:45 CEST

Lägg till i min kalender

Stockholmsmässan AB
Mässvägen 1
12580 Stockholm

CRADLENET

Cradlenet hjälper företag och andra organisationer att accelerera omställningen till cirkulär ekonomi. Vi driver också opinionsbildning för att möjliggöra och underlätta omställningen genom lagstiftning och styrmedel. Vi arbetar för att Sverige senast 2040 ska vara cirkulärt för att vi därmed ska kunna nå det nationella klimatmålet 2045.

michel@cradlenet.se

https://cradlenet.se

Dela denna sida med dina vänner.

Klicka nedan för att komma till programmet för Ready, Set, Go Circular!.

Program