Huvudbild för Do Look Up!

Do Look Up!

NORDENS STÖRSTA HÅLLBARHETSMÖTESPLATS

Den 17 maj arrangeras A Sustainable Tomorrows hållbarhetskonferens Do Look Up! i samband med Nordic Sustainability Expo på Stockholmsmässan.

Varför gör vi inte det vi vet att vi måste göra, varför lyssnar vi inte på forskarna? Vi vet att vi ligger efter i arbetet med att nå de Globala målen och vi vet att framtiden blir mörk om vi inte växlar upp vårt klimatarbete. Vi vet också att det finns goda affärer i att agera snabbt, modigt och kraftfullt.

Vad är det som håller oss tillbaka och vilka verktyg behöver vi för att komma loss? A Sustainable Tomorrow presenterar de främsta experterna som ger dig insikterna som ökar din genomförandekraft och stärker dig som ledare.

Köper du en av våra biljetter nedan fungerar den även som entré-biljett till själva mässan Nordic Sustainability Expo, dvs du behöver inte registrera en biljett även till den om inte du redan gjort det.

Den 18 maj arrangerar Cradlenet konferensen Ready, Set, Go Circular! på samma mässa, och genom ett samarbete kan vi erbjuda ett rabatterat pris om man köper Dubbelbiljett för bägge konferenserna. Läs mer om Ready, Set, Go Circular! här.


Partners till Do Look Up!MedarrangörAnmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Klicka nedan för se programmet för Do Look Up!

Program

Tisdag 17 maj 2022, 09:00 - 16:30

Lägg till i min kalender

Stockholmsmässan
Mässvägen 1, Älvsjö
12580 Stockholm

A Sustainable Tomorrow

A Sustainable Tomorrow arrangerar Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens sedan 2015 utifrån Globala målen. Från 2022 är A Sustainable Tomorrow en del i att skapa nordens största hållbarhetsarena på Stockholmsmässan genom Nordic Sustainability Expo hållbarhetskonferensen Do Look Up den 17 maj.

info@asustainabletomorrow.se

https://asustainabletomorrow.com.se/