Huvudbild för Mänskliga Rättighetsdagarna 2022
Profilbild för Awesome People

Awesome People Utställare

36

Presentation
Awesome People är en ideell ungdomsorganisation som arbetar med lärande aktiviteter, innovativa projekt och utveckling av nya metoder och verktyg för att få människor att "be and feel awesome" - en lärande aktivitet i taget - för att människor ska kunna skapa en bättre värld för sig själva, för andra och för planeten.

Sedan 2013 har vi genomfört över 100 projekt - lokalt, nationellt och internationellt - där vi engagerat flera tusen ungdomar på fritiden och i samverkan med skolor på skoltid. Vi arbetar med ämnen såsom jämställdhet, rasism, inkludering, HBTQI+, hållbarhetsmålen m.m. Våra metoder är aktivt lärande såsom spelbaserat lärande genom lärande escape rum och lärande sällskapsspel. Våra finansiärer har varit MUCF, Arvsfonden, Länstyrelsen Örebro län, Erasmus+, European Council, Delmos m.m

Kom till vår monter och spela våra lärande escape rum om Islamofobi, Afrofobi och Homofobi. Prata med oss om du vill stärka ungdomsarbetet i din kommun/organisation med innovativa metoder och internationalisering!

Kontaktinformation

Telefon

0702693850

Adress

Riagatan 1

70226 ÖREBRO

Sverige

Representanter

Fredrik Wouda Utställare

Awesome People