Huvudbild för Mänskliga Rättighetsdagarna 2022
Profilbild för Rädda Barnen Välfärd

Rädda Barnen Välfärd Utställare

54

Presentation
Rädda Barnen Välfärd UTBILDNING & KOMPETENSUTVECKLING

Vi erbjuder utbildningar till viktiga vuxna, så att vi tillsammans kan göra bestående skillnad för barn i utsatta livssituationer.

Vår utbildningsverksamhet erbjuder utbildningar i Traumamedveten omsorg, Ett Fredat rum, Lugna, Lyssna och stärk- Psykologisk första hjälp för barn i akut kris och Barnkonventionen. Vi utbildar i hela landet, direkt på plats eller digitalt och alla utbildningar leds av professionella utbildare med omfattande kunskap inom sitt utbildningsområde.

För att du ska kunna använda dig av det vi lär ut i din vardag direkt efter du gått någon av våra utbildningar, bygger alla våra utbildningar på aktuell forskning och kunskap som varvas med praktiska verktyg. Vår ambition är att stärka dig som viktig vuxen i ditt uppdrag så att du bättre kan förstå och bemöta barn och se till att barns rättigheter är en självklar del av din vardag.
För att se till att våra utbildningar gör skillnad och håller hög kvalitet – utvärderar och kvalitetssäkrar vi alla våra utbildningar.
Vår verksamhet leds av en verksamhetschef, har professionella utbildare, administrativ personal och ett säljteam.
Är du nyfiken på våra utbildningar har vi mer information på vår hemsida. Vill du boka en utbildning och att någon i vårt team hör av sig till dig så fyller du i formuläret på vår hemsida.
Läs mer om våra utbildningar www.raddabarnenvalfard.se

Kontaktinformation

Adress

Gustavslundsvägen 141

Bromma

Stockholm

Sverige

Representanter

Profilbild för Theresia Forsberg

Theresia Forsberg Utställare

Rädda Barnen Välfärd