Huvudbild för Veterinärkongressen 2021

Vanliga frågor

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna 

När är sista anmälningsdag?
Man kan anmäla sig och boka biljett ända till den 1 december som är sista dagen som kongressidan är öppen (den stänger vid dagens slut).


Kommer man ha tillgång till föreläsningarna i efterhand?
Man kan titta på alla inspelade föreläsningar och läsa chat-historik tills plattformen stänger den 1 dec vid dagens slut.

Finns det pensionärsrabatt?
Vi har valt att erbjuda lägsta möjliga pris till samtliga deltagare, så att ni får kryssa fritt mellan över 100 föreläsningar under 6 veckor. Vi har därmed inga marginaler för ytterligare prisavdrag för pensionärer vid årets kongress.

Behöver jag boka biljett på de föreläsningar jag vill se?
Endast på vissa workshops som sänds live, de har ett begränsat antal platser. På förinspelade föreläsningar samt Zoom-länkar är det obegränsat och biljett behöver då inte bokas i förväg.

Hur tittar jag på en föreläsning?
Klicka på föreläsningens rubrik och sen på den gröna knappen "Checka In" som dyker upp vid föreläsningens programtid. Chatten hittar du till höger om föreläsningen. Chatthistoriken finns kvar att läsa tills kongressidan stängs.

Instruktionsvideo
Klicka här för att titta på en instruktionsvideo hur kongressplattformen fungerar.

Hur anmäler jag mig till en av de godkända steg 1 kurserna?
När du anmäler dig till kongressen ska man kryssa i valet ”Jag vill anmäla mig till steg 1 kurs”, sedan behövs inga andra biljetter.

Kan jag gå en steg 1 kurs i efterhand?
Ja det kan man, de föreläsningar som är obligatoriska går att titta på i efterhand. Dessa föreläsningar har vårt steg 1-sigill i programmet.

Vad krävs för att få intyg för genomförd steg 1 kurs?
Närvarokontrollen för att erhålla intyg består av att vi kommer granska att man tittat på samtliga steg 1 sigill-markerade föreläsningar för vald kurs/kurser. Närvarokontroll och utskick av intyg kommer ske två ggr, först efter kongressdagarna och sen efter den 1 december när kongressidan stängt.

Kan jag se att jag är anmäld till en steg 1 kurs?
Det kan du se när du ändrar din profil. Klicka på ditt namn högst upp till höger och välj Ändra profil. Är du anmäld är det ikryssat under ”Jag vill anmäla mig till steg 1 kurs” . Vill du anmäla kryssar du i vald kurs och klickar Spara.

Kommer det finnas handouts att tillgå?
Det är upp till föreläsaren att bestämma om de vill tillhandahålla åhörarkopior. De kommer då vara nedladdningsbara under respektive föreläsning.


Behöver jag använda någon speciell webbläsare?
Plattformen fungerar utmärkt i det flesta uppdaterade webbläsare men vi rekommenderar Chrome.