Huvudbild för Mänskliga Rättighetsdagarna i Uppsala
Profilbild för Center mot hemlöshet

Center mot hemlöshet Utställare

Presentation
Välkommen till Center mot hemlöshet! Vi är en verksamhet inom Göteborgs Stad som samlar information och kunskap för de som lever i hemlöshet, riskerar att bli hemlösa, möter hemlöshet i sitt yrke eller som på annat sätt berörs av frågan. Vi delar både information om kommunens och frivilligorganisationers verksamheter.

För oss är det viktigt att vara med på MR-dagarna. Särskilt i år när temat är rätten till boende och "Mänskliga rättigheter - en fråga om var du bor?". För oss är det viktigt att både lyfta fram framgångsfaktorer och utmaningar som finns i arbetet mot hemlöshet. Vi vill bidra till att öka samverkan och på så sätt vara med och hitta nya lösningar. Det övergripande målet är en stad utan hemlöshet

Center mot hemlöshet finns både som en fysisk lokal och en webbplats. Syftet är att det ska vara lätt att hitta rätt. Du hittar mycket mer info om oss här i montern så klicka gärna runt och läs mer, se vår film från invigningen eller lyssna på avsnitt från vår podd; Hemlöshetspodden.

Vi ser fram emot att träffa er under de här dagarna och vi hoppas att du tar chansen att möta oss i chatten eller genom att boka ett videomöte. Vi svarar gärna på frågor om Center mot hemlöshet eller arbetet med och mot hemlöshet i Göteborg.

Vi vill så klart också ta emot tips och idéer på hur vi kan bli en ännu bättre verksamhet. Tveka inte att skriva eller kontakta oss om du vill dela med dig!

Vi hörs och ses!
/Jenny och Maria
Center mot hemlöshet, Göteborgs Stad.

Kontaktinformation

Telefon

031-3679393

Adress

Kronhusgatan 2c

41113 Göteborg

Sverige

Representanter

Profilbild för Jenny Martinsson

Jenny Martinsson Utställare

Center mot hemlöshet

Profilbild för Maria Sundstedt

Maria Sundstedt Utställare

Center mot hemlöshet