Center mot hemlöshet, Göteborgs stad Utställare

Presentation
Center mot Hemlöshet är en verksamhet inom Göteborgs stad. Vi samlar information och kunskap för de som lever i hemlöshet, riskerar att bli hemlösa, möter hemlöshet i sitt yrke eller som på annat sätt berörs av frågan.

Center mot Hemlöshet är både en fysisk lokal och en webbplats och syftet är att det ska vara lätt att hitta rätt.

Kopplad till Center mot hemlöshet finns en samverkansgrupp bestående av personer med egen erfarenhet av hemlöshet, idéburna organisationer och kommunala verksamheter. Tack vare bredden i gruppen får vi en bra omvärldsbevakning som stärks ytterligare av kontakter med Fastighetskontoret och andra väsentliga aktörer.

Till grund för arbetet mot hemlöshet i Göteborgs stad finn Hemlöshetsplanen. Du kan läsa mer om vad det är för något och vad den innehåller här i vår monter.

Vi ser fram emot att träffa er under de här dagarna och vi hoppas att du tar chansen att möta oss i chatten eller genom att boka ett videomöte. Vi svarar gärna på frågor om Center mot Hemlöshet eller arbetet med och mot hemlöshet i Göteborg.

Vi vill så klart också ta emot tips och idéer på hur vi kan bli en ännu bättre verksamhet. Tveka inte att skriva eller kontakta oss om du vill dela med dig!

Vi hörs och ses!

/Jenny och Maria
Center mot Hemlöshet, Göteborgs stad.

Kontaktinformation

Telefon

031-3679393

Adress

Kronhusgatan 2c

41113 Göteborg

Sverige

Representanter

Jenny Martinsson Utställare

Center mot hemlöshet, Göteborgs stad

Maria Sundstedt Utställare

Center mot hemlöshet, Göteborgs stad