Huvudbild för Mänskliga Rättighetsdagarna 2019

Mänskliga Rättighetsdagarna 2019

Här kan du registrera biljetter för skolklasser samt medföljande lärare. Observera att ni måste boka en grupp på minst 10 elever, samt att ni kan boka max en medföljande lärare per tio elever, för att få ta del av priserna nedan.  (Ska ni boka fler än 30 elever så får ni gå in fler gånger på sidan)

När din bokning är klar får du din biljett via e-post. Varje elev får också sin biljett till sin respektive e-post. Var därför noga med att du fyller i rätt kontaktuppgifter. Om det är någon enstaka elev som ni inte har e-post till så får ni fylla i en tillfällig adress så justerar vi det senare. Har du inte fått din biljett inom 24 timmar efter din beställning, vänligen kontakta MR-dagarnas kansli. 

När du har gjort klart bokningen kan du välja att skriva ut samtliga biljetter som du har bokat. Observera att varje elev och lärare måste ha med en utskriven biljett till evenemanget. På plats kan ni hämta plastfickor och nyckelband till biljetterna. För att underlätta inpasseringen på plats så är det bra om ni i förväg har skrivit ut och delat ut biljetterna till alla som ska delta. 

Villkor och information

  • Det är först till kvarn som gäller till alla programmets olika delar. 
  • MR-dagarna reserverar sig för eventuella ändringar i programmet.
  • Lördagens program (16 november) är kostnadsfritt att besöka. 
  • Betalning: Enklast betalar du med kort direkt via nätet. Faktura är möjligt vid köp över 500 kr och glöm då inte att fylla i fakturaadress, eventuellt kostnadsställe och referens. Du kan välja om du vill ha fakturan via e-post eller skickat per post. Vi tillämpar 30 dagars betalningstid. 
  • Ångerrätt: Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning skett är du därför bunden av ditt köp. Avbokning är dock möjlig fram till den 15 oktober, vid avbokning tillkommer avbokningsavgift på 500 kr. Det går även att överlåta biljetten till en annan person kostnadsfritt (kontakta då MR-dagarnas kansli).

Har du frågor om MR-dagarna, biljettköp, tillgänglighet eller andra frågor om evenemanget, kontakta då info@mrdagarna.se

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Torsdag 14 november - Lördag 16 november 2019

Lägg till i min kalender

Linköping Konsert & Kongress
Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping

Mänskliga Rättighetsdagarna

mrdagarna@invitepeople.com

www.mrdagarna.nu

Klicka nedan för att komma till utställarförteckningen för Mänskliga Rättighetsdagarna 2019.

Utställarförteckning

Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in

Klicka nedan för att komma till seminarieprogrammet för Mänskliga Rättighetsdagarna 2019.

Program