Huvudbild för WorkSpace Sweden

Logga in

Logga in nedan för att komma till evenemanget.

Välkommen till vårt sociala nätverk InvitePeople

Ett av nyckelelementen i WorkSpace Sweden är nätverksbyggandet. Du möter människor som du aldrig skulle träffa annars och initierar kontakter som kan göra stor skillnad. Missa inte den värdefulla möjligheten att kolla upp vem som deltar på Smartare Industri - och om du vill kan du boka möten med just de personer du särskilt vill prata med.


Gör dina VAL

Vid TRE tidpunkter under konferensen erbjuder programmet parallella SPÅR. 

PEOPLE - SOLUTIONS - SPACE 

Du behöver göra ditt val för de tre tidpunkterna kl.13.30-14.00, kl.14.35-15.15 samt kl.15.40-16.20. Gör helst dina val så snart som möjligt. Vänligen välj ett av de tillgängliga valen vid var och en av dessa tidpunkter genom att klicka på bokningsknappen för din föredragna session.


Nätverka och förboka möten

Sök i listan över deltagare och partners genom att använda länkarna i toppmenyn och se vilka som kommer till konferensen. Därefter bokar du möten. Konferensprogrammet innehåller flera pauser dedikerade för nätverkande och förbokade möten.

Uppdatera din profil så att andra deltagare lätt kan hitta dig. När du skickar en mötesförfrågan synkroniseras era kalendrar så att du kan hitta en ömsesidig lämplig tidslucka. Förfrågan kommer som ett mail till den andra personen som bekräftar genom InvitePeople.

Om du inte vill att andra deltagare ska kunna titta på din profil i nätverket kan du göra dig osynlig under Inställningar.


Vi önskar dig många bra möten!