Huvudbild för Swedish Dental Expo

Swedish Dental Expo

Stockholmsmässan skapar tillsammans med Föreningen Svensk Dentalhandel den största nationella mötesplatsen Swedish Dental för alla verksamma inom dentalbranschen dvs tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker och studenter, den 15-17 november 2023 i Stockholm. 

På Swedish Dental Expo samlas hela tandvårdsteamet för att träffa leverantörer, ta del av de senaste nyheterna, tänka nytt och tillsammans inspireras. Dessutom erbjuds ett kostnadseffektivt föreläsningsprogram av hög nationell och internationell kvalité med inriktning mot direkt klinisk nytta på kliniken. Sveriges Tandteknikerförbund är en av de parter som är involverade i skapandet av ett spännande program den 17 november.

Swedish Dental Expo är en unik möjlighet att göra affärer, kompetensutvecklas och nätverka med gamla vänner och kollegor, och att stifta nya bekantskaper. Tre dagar fyllda med en omfattande utställning och föreläsningar med internationella talare med programpunkter och innehåll riktade till alla yrkesgrupper.


Arrangemanget genomförs i Stockholm som är fantastiskt som mötesplats. Det är lätt att resa till huvudstaden och här finns ett stort utbud av hotell och många spännande restauranger. Njut av musik/kultur i Stockholms innerstad efter mässans stängning.

Detta vill ni inte missa!


 


Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Onsdag 15 november - Fredag 17 november 2023

Lägg till i min kalender

Stockholmsmässan
Mässvägen 1
Älvsjö

Stockholmsmässan & Föreningen Svensk Dentalhandel

Den nationella mötesplatsen för svensk tandvård

info@stockholmsmassan.se

www.dentalexpo.se

Klicka nedan för att komma till programmet för Swedish Dental Expo.

Program