Huvudbild för Mänskliga Rättighetsdagarna 2023 - fri entré

Utställare MR-dagarna 2023

Här registrerar du som ska bemanna en utställningsmonter eller ett bokbord dig för att få ta del av de kostnadsfria delarna av  Mänskliga Rättighetsdagarna 2023 på Helsingborg Arena. De kostnadsfria delarna innefattar:

Här kan du enbart registrera dig för att ta del av det kostnadsfria programmet.  Vill du ta del av det längre seminarieprogrammet 23-24 november måste du köpa biljett. I monterpaketen ingår två opersonliga biljetter som kan nyttjas för att ta del av konferensprogrammet.  

Villkor och information

  • När din bokning är klar får du ett bekräftelsemail via e-post. Var därför noga med att du fyller i rätt kontaktuppgifter. Har du inte fått ett mail inom 24 timmar efter din beställning, vänligen kontakta MR-dagarnas kansli. Spara bekräftelsemailet och visa upp i entrén, antingen utskrivet eller på mobilen, för snabbare inpassering.
  • Det är först till kvarn som gäller till alla programmets olika delar och det går tyvärr inte att förboka plats till specifika programpunkter. 
  • MR-dagarna reserverar sig för eventuella ändringar i programmet.
  • Varför behöver du registrera dig till det kostnadsfria programmet? Du måste registrera dig av säkerhetsskäl och för att vi ska kunna nå dig med viktig information i samband med arrangemanget. Om du vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter se vår integritetspolicy.

Har du frågor om MR-dagarna, biljettköp, tillgänglighet eller andra frågor om evenemanget, kontakta då info@mrdagarna.se

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Torsdag 23 november, 09:00 - Lördag 25 november 2023, 14:00

Lägg till i min kalender

Helsingborg Arena
Mellersta Stenbocksgatan 14
25437 Helsingborg

Mänskliga Rättighetsdagarna

info@mrdagarna.se