Huvudbild för Veterinärkongressen 2021

Välkommen till Veterinärkongressen 2021

Veterinärkongressen anordnas varje höst av Sveriges Veterinärförbund och är årets branschhändelse. Kongressen är en mötesplats för veterinärkåren såväl som en fortbildningsmöjlighet och ett forum för aktuella frågor inom svensk veterinärmedicin. 

Veterinärkongressen 2021 har temat Teknik & Etik - i veterinärens vardag, och bjuder på många spännande nyheter och program fullspäckat av intressanta kurser, seminarier och föredrag och riktar sig som alltid till veterinärer inom alla olika grenar av yrket. 

SVFs Veterinärmedicinska råd ansvarar för att ta fram programmet för veterinärer och det erbjuds även ett program för djursjukskötare. Tack vare denna bredd har kongressen möjlighet att samla fler deltagare än någonsin och det finns därmed program för veterinärer, djursjukskötare samt veterinär- och djursjukskötarstudenter.  

  • Kongressdeltagare får kryssa fritt mellan samtliga program och föreläsningar! 
  • Totalt tio olika program att välja bland samt workshops, bonusföreläsningar och event. 
  • De förinspelade föreläsningarna går att titta på till och med den 1 december. 

Årets kongressnyheter är bland annat att vi erbjuder två Steg 1- godkända smådjurssymposier, ett tvådagars djursjukskötarsymposium samt parallellprogram om Arbetsmiljö och Psykisk hälsa. Vi presenterar branschgemensamma rekommendationer kring journalföring och journalhantering samt en etikverkstad på temat Djurvälfärd för djurens bästa. Det finns paneldiskussioner och event med prisutdelning av Årets Veterinär och Bästa poster pitch samt inspirationsföreläsningar.


Nu är väntan över - biljettbokningen för Årets Branschhändelse är öppen!  

 

Biljettpris för deltagare digitala Veterinärkongressen 2021:

• Medlem SVF: 1200 ex moms 1500 ink moms

• Icke medlem: 2400 ex moms 3000 ink moms

 

OBS! Om du är legitimerad veterinär och anställd i Sverige hos följande större arbetsgivare Agria & Agria Vårdguide, Evidensia, Anicura, SLU, Distriktsveterinärerna och Växa, har ni ett centralt avtal för Veterinärkongressen. Du får information och en voucher för registrering av din arbetsgivare. 

Detta gäller även för er som har Klinikavtal. 

Veterinär- och djursjukskötarstudenter går kostnadsfritt och ni erhåller information och länk från era programstudierektorer.

 

Önskar ni ett klinikavtal till er veterinärklinik? Kontakta projektledare monika.erlandsson@svf.se  för mer information.

Vid övriga frågor kontakta: Veterinärkongressen SVF kongress@svf.se

Anmälan stängd

Evenemanget har varit.

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Onsdag 27 oktober - Lördag 30 oktober 2021

Lägg till i min kalender

Sveriges Veterinärförbund

kongress@svf.se

www.svf.se

Klicka nedan för att komma till programmet för Veterinärkongressen 2021.

Program