Huvudbild för Veterinärkongressen 2021

Välkommen till Veterinärkongressen 2021

Veterinärkongressen anordnas varje höst av Sveriges Veterinärförbund och är årets branschhändelse. Kongressen är en mötesplats för veterinärkåren såväl som en fortbildningsmöjlighet och ett forum för aktuella frågor inom svensk veterinärmedicin. 

Nominera till Årets Veterinär

Veterinärkongressen 2021 har temat Teknik & Etik - i veterinärens vardag, och bjuder på många spännande nyheter och program fullspäckat av intressanta kurser, seminarier och föredrag och riktar sig som alltid till veterinärer inom alla olika grenar av yrket. 

SVFs Veterinärmedicinska råd ansvarar för att ta fram programmet för veterinärer och det erbjuds även ett program för djursjukskötare. Tack vare denna bredd har kongressen möjlighet att samla fler deltagare än någonsin och det finns därmed program för veterinärer, djursjukskötare samt veterinär- och djursjukskötarstudenter.  

  • Kongressdeltagare får kryssa fritt mellan samtliga program och föreläsningar! 
  • Totalt tio olika program att välja bland samt workshops, bonusföreläsningar och event. 
  • De förinspelade föreläsningarna går att titta på till och med den 1 december. 

Årets kongressnyheter är bland annat att vi erbjuder två Steg 1- godkända smådjurssymposier, ett tvådagars djursjukskötarsymposium samt parallellprogram om Arbetsmiljö och Psykisk hälsa. Vi presenterar branschgemensamma rekommendationer kring journalföring och journalhantering samt en etikverkstad på temat Djurvälfärd för djurens bästa. Det finns paneldiskussioner och event med prisutdelning av Årets Veterinär och Bästa poster pitch samt inspirationsföreläsningar.


Biljettpriser:

Medlem SVF: 1200kr exkl moms

Icke medlem: 2400kr exkl moms

OBS! Om du är anställd hos en större arbetsgivare har ni troligen ett centralavtal. Då får ni information och en voucher för registrering av er arbetsgivare.  

ANMÄLAN ÖPPNAR INOM KORT!

Anmälan öppnar inom kort!

InträdesbiljetterPrisVälj antal
Veterinärkongressen 2021 VIP Växa0 SEK

Kampanjkod

Har du en kampanjkod? Fyll i den här.

Onsdag 27 oktober - Lördag 30 oktober 2021

Lägg till i min kalender

Sveriges Veterinärförbund

kongress@svf.se

www.svf.se

Klicka nedan för att komma till programmet för Veterinärkongressen 2021.

Program

Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in