Erasmus+ lansering 19 mars

Varmt välkommen till lanseringen av nya Erasmus+ där vi lägger fokus på programperiodens prioriteringar: inkludering och demokratisk delaktighet, hållbarhet och digitalisering. 

Under eventet varvar vi inspiration och aktuella spaningar med skarpa analyser och intressanta panelsamtal. Självklart ges du även en inblick i vad som är nytt och vilka möjligheter det finns inom nya Erasmus+. Hur lyckas du och din verksamhet med internationella utbyten och samarbeten – och med vilka effekter för unga och samhället i stort? 

Sedan starten av EU:s flaggskeppsprogram Erasmus+ för drygt 30 år sedan har över 10 miljoner européer fått ta del av programmets möjligheter till internationella studier, ungdomsutbyten, kompetensutveckling, samarbeten och nya erfarenheter som förenar och berikar. 

Den nya sjuåriga programperioden erbjuder en utökad budget och mer flexibla möjligheter för att fler personer och verksamheter ska kunna engagera sig i internationella utbyten och samarbeten.

Lanseringseventet arrangeras av Universitets- och högskolerådet (UHR) och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF). 

Än en gång, varmt välkommen till lanseringen av Erasmus+ 2021 - 2027!


Anmäl dig här

Fredag 19 mars 2021, 09:00 - 12:00

Lägg till i min kalender

Digitalt

UHR och MUCF

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor | MUCF

www.mucf.se

www.utbyten.se/program/erasmus

Klicka nedan för att komma till utställarförteckningen för Erasmus+ lansering 19 mars.

Utställarförteckning

Dela denna sida med dina vänner.

Är du en deltagare på evenemanget? Logga in för att komma till evenemanget.

Logga in

Klicka nedan för att komma till seminarieprogrammet för Erasmus+ lansering 19 mars.

Seminarieprogram