Huvudbild för SEE Hållbarhetsvecka 2022
Profilbild för Klädbranschen i förändring – så kan företag klara omställningen

Klädbranschen i förändring – så kan företag klara omställningen Har passerat

Onsdag 21 september 2022 12:00 - 13:00

Föreläsare: Johanna Leymann

Område: Umeå

Hej framtiden! Om en modebransch i förändring

Den nya tiden kräver att vi alla måste ställa om mot mer hållbarhet. Men knäckfrågan är: hur fortsätter vi att tjäna pengar samtidigt som att hållbarhet faktiskt handlar om mindre konsumtion? Vi har alla byggt in oss i affärsmodeller och system som i grunden främjar ett ohållbart leverne och samhälle – men hur bryter vi det samtidigt som vi skapar lönsamhet?

Detta svarar Johanna på under denna inspirationsföreläsning som tar avstamp i nulägets klimatkris och hur bråttom vi faktiskt har – men också vilka fantastiska affärsmöjligheter som finns för de som vågar gå först. Föreläsningen utgår från modebranschen och butikshandel och innehåller lika delar trendspaning och bra exempel ifrån Johannas egna erfarenheter och reflektioner.


Föreläsningen äger rum i Revolt återbruksgalleria, en trappa ner i MVG. Först till kvarn på ett begränsat antal svinnsmarta lunchlådor från Tonka Bar & Bistro.

Anmäl dig senast 20 september, klockan 12:00 för att få lunch. Anmälan sker till liv.oberg@umea.se
Ange ev. allergi!
Om du känner dig sjuk, stanna hemma!

Detta är ett evenemang inom ramen för projektet Den koldioxidsnåla platsen 2.0 (finansierat av Tillväxtverket och Region Västerbotten) och i samverkan projektet RE Start Umeå finansierat av Tillväxtverket. 

Aktivitet datum

Onsdag 21 september

Adress till aktiviteten

Kungsgatan 52-54, 903 26 Umeå

Hemsida

revoltumea.se

Föreläsare

Johanna Leymann Föreläsare

https://johannaleymann.se/om/