Spektrum
100 plenum test

Plenum åpning dag 2, EHiN 2017

Wednesday November 1, 2017 09:00 - 10:15

Lecturers: Anne Lise Ryel, Bjørn Erik Thon, Inger Østensjø, Kari Bugge, Nell Watson, Robert Steen
Moderator: Markus Moe


 - Inger Østensjø, KS

Robert Steen, byråd i Oslo

- Kari Bugge, Norsk Sykepleierforbund

- Anne Lise Ryel, Kreftforeningen

- Bjørn Erik Thon, Datatilsynet

- Nell Watson. Singularity University (English)

 

 

Presentasjonen av talerne her nede er alfabetisk, ikke kronologisk.

Lecturers

100 anne lise ryel 1

Anne Lise Ryel Lecturer

Generalsekretær
Kreftforeningen

100 bj rn erik thon 1

Bjørn Erik Thon Lecturer

Direktør
Datatilsynet

Bjørn Erik Thon er en norsk jurist og forfatter. Siden 2. august 2010 har han vært direktør i Datatilsynet. Han var forbrukerombud fra 2000 til sommeren 2010. Thon ble utdannet cand.jur. i 1989 og har jobbet som seksjonssjef i Forbrukerrådet, advokat- og dommerfullmektig, og har vært politisk rådgiver for Odd Einar Dørum i Justisdepartementet (1999–2000). Han har skrevet flere kriminalromaner og bøker om forbrukerspørsmål.

100 inger stensj  1

Inger Østensjø Lecturer

Områdesjef forskning, innovasjon og digitalisering
KS

100 kari bugge 1 edited 1

Kari Bugge Lecturer

Fagsjef, Avdeling for sykepleie og profesjonsutvikling, Norsk Sykepleierforbund. Kari Bugge er fagsjef i Avdeling for sykepleie og profesjonsutvikling i Norsk Sykepleierforbund. Hun er autorisert sykepleier med embetseksamen i sykepleievitenskap og har 1. lektor kompetanse. Hun har sitt hovedengasjement i arbeid med sorg og kriser. Hun har etablert og ledet sorgstøttetilbud spesielt rette mot barn, ungdom og deres familier. Bugge har skrevet bøker om sorg, ledet utviklings og forskningsprosjekter. Hun har deltatt i støttearbeid etter tsunamien i 2004 og 22.juli hendelsene.

100 nell watson 1

Nell Watson Lecturer

Futurist thinker
Singularity University

Nell Watson is an engineer, entrepreneur, and futurist thinker who grew up in Northern Ireland. She has a longstanding interest in the philosophy of technology, and how extensions of human capacity drive emerging social trends. Nell lectures globally on Machine Intelligence, AI philosophy, Human-Machine relations, and the Future of Human Society, serving as Associate Faculty at Singularity University and a member of BCS, The Chartered Institute for IT.

100 robert steen edited 1

Robert Steen Lecturer

Byråd for finans
Oslo kommune

Robert Steen (Ap) er 2015 Oslos byråd for finans og har samt ansvar for digitaliseringspolitikken. Hans visjon er å bygge en IT-plattform som skal følge Oslo-innbyggerne fra vugge til grav. Steen har lang erfaring med å bygge nettjenester, blant annet i Finn.no. Han ønsker at Oslo satse satse mer på å utvikle datagrunnlag og API-er, så kan andre aktører i større grad lage overbygg og tjenestene rundt.

100 markus moe edited 1

Markus Moe Moderator

Ansvarlig redaktør
Dagens Medisin