Huvudbild för Odontologisk Riksstämma 2021
Profilbild för Hjärnsmart självledarskap - hur du påverkar dig själv och andra till bättre hälsa och välmående

Hjärnsmart självledarskap - hur du påverkar dig själv och andra till bättre hälsa och välmående Har passerat

Onsdag 17 november 2021 14:15 - 15:15 Sal: A5

Föreläsare: Nikola Tramontana

Genom det senaste inom hjärnforskning och psykologi samt förståelsen för det holistiska ledarskapet och delarna som utgör helheten får du begripliga förklaringar till vad som händer med oss människor vid stress, psykisk ohälsa och bristande engagemang. Dessutom kommer du att få lära dig mer om hur vi löser kommunikativa låsningar, hur vi höjer engagemanget samtidigt som individen når ett starkare och bättre självledarskap. Du får också förklaringar till varför vi lättare dras till det negativa och hur du vänder det med framgång.

Programblock

Hälsa och sjukdomsförebyggande metoder

Målgrupp

Tandläkare
Tandsköterska
Tandhygienist
Tandtekniker
Studerande
Hela teamet

Icke odontologiska poäng

1

Föreläsare

Profilbild för Nikola Tramontana

Nikola Tramontana Föreläsare

Nikola ”Niki” Tramontanas föreläsningar är alltid inspirerande samtidigt som de är faktaspäckade. Hans bakgrund som Legitimerad Naprapat och Personligt tränare utgör en stabil grund för att kunna förmedla budskapet om helhetshälsa.

På ett pedagogiskt, lättillgängligt sätt förmedlar han budskapet och ser gärna till att förenkla det svårbegripliga än att försvåra det lätta. Teori med varvas med praktiska övningar för att fördjupa lärandet och håller engagemanget uppe. Genom det Holistiska Ledarskapet ges nycklar till vilka delar det är som bidrar till mer engagemang, energi och flow i livet.

Han är Legitimerad Naprapat, Personlig tränare, ICF Professionell Coach (PCC), NLP business communication practitioner och dipl. förändringsledare. Hans egna erfarenheter som egenföretare med över 40 anställda under tjugo års tid bidrar till trovärdighet. Han är även ordinare kursgivare på ICA skolans ledarskapsutbildning AML samt kursgivare inom holstiskt ledarskap för Sveriges Tandläkarförbund.