Huvudbild för Vitalis 2021
Profilbild för Hur du löser den regulatoriska utmaningen och startar din innovationsresa!

Hur du löser den regulatoriska utmaningen och startar din innovationsresa!

Föreläsare: Johan Christenson

Spår: Regelverk/juridik

Digitala transformationen kräver full automatisering. Vi har idag sett företag som som 20-faldigat sin digitala produktion med samma antal anställda - tack vare en väl fungerande exekvering av innovationsresan. Molninfrastruktur tillåter full automatisering och är ett måste. Den stora utmaningen för oss alla är dock våra organisationer. Vi ska jobba med nya verktyg, nya metoder och framförallt skapa autonoma lag som kan jobba som en oljad blixt och aldrig behöva ställa frågor och på så sätt kunna öka vår innovation.

Det finns utmaningar längs vägen - ord som Governance, Security och Compliance! Alla delar som utmanar oss i vardagen och minst lika viktiga att inte sänka tempot på vår utveckling. Om jag har tillgång till data som jag önskar skapa en datasjö av - så är det viktigt att man aldrig behöver stanna upp och fundera på om en ny klass av data kan läggas till. Om så sänker vi direkt farten i vår innovationstakt.

Hur kan man då kombinera den optimala lösningen där innovationen kan flöda i den önskade hastigheten och samtidigt veta att alla tillsynsmyndigheter är nöjda? Vi berättar exakt hur detta går till och hur du enkelt och snabbt kan trygga din innovationsresa!

Språk

Svenska

Ämne

Säkerhet

Föreläsningssyfte

Verktyg för implementering

Kunskapsnivå

Fördjupning

Målgrupp

Chef/Beslutsfattare, Politiker, Verksamhetsutveckling, Upphandlare/inköp/ekonomi/HR, Tekniker/IT/Utvecklare

Nyckelord

Exempel från verkligheten (goda/dåliga), Nytta/effekt, Innovativ/forskning, Juridik, Informationssäkerhet, Information/myndighet

Föreläsare

Profilbild för Johan Christenson

Johan Christenson Föreläsare