Huvudbild för Odontologisk Riksstämma 2020
Profilbild för Kris, samarbete och stolthet!

Kris, samarbete och stolthet!

Online

Föreläsare: Lottie Knutson, Maria von Beetzen

Under pandemiutbrottet har vi ställts inför helt nya utmaningar, det gäller både individen, teamet och ledaren. Vad händer med oss som människor och som organisationer när vi arbetar och leder i motvind? Hur kan jag engagera och motivera permitterade medarbetare när varselhotet ligger i luften?

Föreläsare

Profilbild för Lottie Knutson

Lottie Knutson Föreläsare

Kommunikatör, journalist, skribent, föredragshållare och styrelseproffs

Lottie Knutson är kommunikatör, journalist, skribent, föredragshållare och styrelseproffs. Hon har, förutom sin erfarenhet från tsunamin, också varit med om Gottrörakraschen, IT-haverier och stora varsel. Hon har skrivit boken ”Nödrop – när krisen kommer”.

Profilbild för Maria von Beetzen

Maria von Beetzen FöreläsareArrangör

Ledamot i Svenska Tandläkare-Sällskapet

Maria von Beetzen, odont. lic och specialist i oral protetik, är en tandvårdens mångsysslare: Ägare och aktiv på Mariakliniken AB i Strängnäs, arbetar också några dagar i månaden i Jämtlands landsting som specialist. Är styrelseledamot i Tandläkarsällskapet. Tidigare har Maria arbetat tidvis på P-I Brånemark Institute i Bauru, Brasilien och också i Bukoba, Tanzania. Maria har också varit aktiv inom kommunpolitiken i Strängnäs, 2007-2008 som barn- och utbildningsnämndens ordförande, 2008-2012 som kommunalråd för oppositionen.