Huvudbild för Odontologisk Riksstämma 2020
Profilbild för En ny parodontal klassificering

En ny parodontal klassificering

Online

Föreläsare: Aleksandar Milosavljevic

Den nya parodontala klassificeringen har börjat att etablera sig inom tandvården. För att vi alla ska kunna vara med på resan kan man lyssna på föreläsningen "Ny klassificering för parodontit" som kommer att erbjudas under riksstämman. Det är en nyskapande visuell föreläsning som kommer underlätta förståelsen för den nya klassificeringen där man även kommer att gå igenom patientfall. Detta kommer att underlätta övergången för er och samtidigt ge en bra start i hur man själv ska komma vidare i sin implementering av den nya klassificeringen.


Föreläsningen ges av Odont. Dr. och tillika ST-tandläkare i parodontologi, Aleksandar Milosavljevic som själv har forskat i hur de parodontala diagnoserna används i allmäntandvården. Aleksandar har en bred erfarenhet av digitala föreläsningar och kommer att kunna erbjuda er en pedagogisk utformad genomgång. Aleksandar tjänstgör vid Malmö Universitet, Odontologiska fakulteten där han bedriver undervisning, kliniskt arbete och forskning.

Föreläsare

Profilbild för Aleksandar Milosavljevic

Aleksandar Milosavljevic Föreläsare

Odont. dr/ST-tandläkare i parodontologi

Odont. dr/ST-tandläkare i parodontologi. Disputerat 2018 inom beslutsfattande och parodontologi, intresserad av digital teknik och web-baserad utbildning.