Huvudbild för WorkSpace Sweden
Profilbild för Digital stress - så kväver jakten på uppmärksamhet arbetsplatsen

Digital stress - så kväver jakten på uppmärksamhet arbetsplatsen Har passerat

Fredag 12 april 2019 14:35 - 15:15 K1

Key-note speaker: Patrik Wincent

Lyssna till detta interaktiva och ögonöppnande föredrag med terapeuten och missbruksspecialisten tillika Tedx talaren ocha programledaren för Lyxfällan, Patrik Wincent. Patrik ger en uppfriskande orientering i dagens digitala landskap och hur uppmärksamhetsekonomins framfart påverkar våra arbetsplatser.
Slutligen får du som ledare och medarbetare med dig konkreta sätt för att hantera den eskalerande negativa påverkan av digital stress.

Föreläsare

Profilbild för Patrik Wincent

Patrik Wincent Key-note speaker

VD på Fondberg & Wincent

"Vad är digital stress? Vilka är i riskzonen?"

Patrik Wincent är VD på Fondberg & Wincent och grundare av företagen Internetakuten och Dataspelsakuten. Patrik är debattör, opinionsbildare och författare, har skrivit flera böcker inom bl a skärmmissbruk och är auktoriserad terapeut och coach. Patrik har mångårig erfarenhet kring arbeten med missbruks- och beroendeproblematik. Som expert inom området förekommer han ofta i media som t ex TV3, TV4 morgonsoffan, SVT, Aftonbladet, Expressen, DN, P3, P4, TV4 Nyheter, Rapport mm.

Patrik är en erkänd föreläsare inom ämnen som rör olika sorts digitala missbruk. Han beskriver nyckelfaktorer kring hur dra nytta av de positiva effekterna av digitalisering och de fantastiska möjligheter som denna teknik har fört med sig, och samtidigt hur de negativa påföljderna kan reduceras kopplat till frekvent avvändande av digitala verktyg.