Nu är det kul igen! Har passerat

Fredag 16 november 2018 14:45 - 16:15 F4

Föreläsare: Karin Adelsköld

Humor på arbetsplatsen, är det verkligen nåt vi behöver? Så in i bomben!

Forskningsresultaten är tydliga: glada anställda presterar bättre, medarbetare som har kul känner minskad stress och kunder som får skratta köper mer. Dessutom är humor den mest effektiva metoden för god arbetsmiljö och färre sjukskrivningar. Nån som behöver fler argument?

Föreläsningen är en humoristisk lektion som gör dig mindre stressad av bara farten. Med glimten i knegarögat lär den ut grunderna för att skapa en rolig arbetsplats – oavsett var du jobbar och med vad.

Karin Adelsköld är hyllad komiker, författare, journalist och föreläsare som under flera åren jobbat heltid med att humorcoacha svenska företag och myndigheter. Men hon har också själv erfarenhet av utmattning – 2016 sprang hon (för andra gången) in i väggen – och vet därför att humor är något att ta på största allvar. Och ett viktigt redskap för att hantera stress. I mars 2018 släppte hon boken Nu är det kul igen - från utmattning till arbetsglädje som bygger på ny svensk forskning och egen erfarenhet.

Programblock

Yrke och klinik

Målgrupp

Tandläkare, Tandsköterska, Tandhygienist, Tandtekniker, Studerande, Hela teamet

Ämnesområde(n)

Arbetsmiljö

Odontologiska poäng

0

Icke odontologiska poäng

1.5

Karin Adelsköld Föreläsare

Föreläsare

Karin Adelsköld föddes 1973 i Kisa, Östergötland, flyttade sen till Hultsfred och bor numer i Stockholm med sina två barn. Hon är teknikjournalist, ståuppkomiker, entreprenör, författare och en av landets mest populära föreläsare. Förutom att hon blivit utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld och vald till årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan har hon de senaste åren varit ambassadör för kvinnors företagande för Tillväxtverkets räkning, medverkat i Teknikdelegationen, startat PMS-förbundet, turnerat med standup comedy och programlett konsumentprogrammet Plus i SVT bland annat. 2017 utnämndes hon till hedersdoktor vid Lunds tekniska Högskola för sitt jobb med att göra teknik och internet roligt och mer lättillgängligt för alla tex genom teknikbloggen Lilla Gumman. I mars 2018 släppte hon boken "Nu är det kul igen - från utmattning till arbetsglädje" som bygger på ny svensk forskning och egen erfarenhet.