Bli digitalt smart Har passerat

Onsdag 14 november 2018 15:00 - 16:30 F4

Föreläsare: Tina Sayed Nestius

Nyckeln till framgång i sociala medier

En genomtänkt närvaro i sociala medier är numera en nödvändighet. Våra konsumentvanor har förändrats de senaste åren och sociala medier blir allt viktigare för att nå fram till rätt personer. Men vad är nyckeln till framgång? 

Det krävs mer än bara att att starta ett Facebookkonto eller skriva saker på Twitter. Innehåll, känsla, strategi – alla dessa är viktiga aspekter för att nå fram i sociala medier.  

Tina Sayed Nestius, konsult och författare av boken #BliDigitaltSmart – sociala medier för företag, berättar mer om varför du borde ha en aktiv och genomtänkt närvaro i sociala medier och framför allt hur du jobbar effektivt och smart för att nå bra resultat . Hon ger handfasta tips på bra innehållstyper och hjälper dig förstå hur du skapar en hållbar strategi för dina sociala medier.

Målgrupp

Studerande, Hela teamet

Ämnesområde(n)

Arbetsmiljö

Tema

Digitalisering

Odontologiska poäng

0

Icke odontologiska poäng

1.5

Föreläsare

Tina Sayed Nestius Föreläsare

Sociala medier-konsult

Efter en karriär inom journalistiken grundade Tina Sayed Nestius en kommunikationsbyrå med inriktning mot sociala medier. Hon skrev boken #BliDigitaltSmart – sociala medier för företag, och föreläser, utbildar och hjälper myndigheter och organisationer lyckas med sina sociala medier-strategier.