Huvudbild för WorkSpace Sweden
Profilbild för Space Breakout 2: Framtidens kontorsmodell - panel om utmaningar och möjligheter med co-working boomen

Space Breakout 2: Framtidens kontorsmodell - panel om utmaningar och möjligheter med co-working boomen Har passerat

Torsdag 11 april 2019 14:35 - 15:15 K2

Moderator: Tommie Cau
Paneldeltagare: Göran Garberg, Peter Ullstad

Spår: Space

Moderator Tommie Cau leder nyfiket och konkret panelsamtal om utvecklingen för co-working som arbetsplatsfenomen. Vad är co-working, varför ska man ta det på allvar, vem passar det för, vilka möjligheter finns, och är det mest snack eller en disruptiv game changer på riktigt för en av världens mest säkra och lukrativa branscher, fastigheter? Sen så klart: hur skapar man bra co-working då? Tillsammans med cheferna för United Spaces, Workaround och Codesign utforskar vi svaren alla letar efter!

Föreläsare

Profilbild för Tommie Cau

Tommie Cau Moderator

Profilbild för Göran Garberg

Göran Garberg Paneldeltagare

United Spaces

Göran Garberg, civ ek, grundare och senior advisor United Spaces.
Har grundat och drivit Garbergs Annonsbyrå AB, Corporate Missions AB, Alnarp Cleanwater Technology AB och United Spaces Network Offices AB.
Entreprenör och investor i företag med fokus på hållbarhet.

Profilbild för Peter Ullstad

Peter Ullstad Paneldeltagare

Codesign

1996 grundade Peter arkitektföretaget Codesign. Idag arbetar knappa 40 kollegor i en medarbetardriven organisation med fokus på kund och brukarnytta. Primärt handlar det om kontor och skolor, arbetsplatser med andra ord. De senaste 5 åren har ett 50 tal kontor genomförts av Codesign och lärdomarna är många. Det handlar inte om en tydlig riktning dit alla är på väg utan om utforskning utifrån respektive organisations behov och vision om framtiden. Celler ersätts av landskap och aktiviteter skapar flexibilitet men till sist och syvende handlar det om verksamhetsanpassning.