Huvudbild för WorkSpace Sweden
Profilbild för People Breakout 2: Fem förmågor du måste ha för att dra nytta av ett flexibelt och mobilt arbetssätt

People Breakout 2: Fem förmågor du måste ha för att dra nytta av ett flexibelt och mobilt arbetssätt Har passerat

Torsdag 11 april 2019 14:35 - 15:15 K22-24

Workshop leaders: Jennica Lenning, Paulina Draganja

Spår: People

Ni vill arbeta mer flexibelt och mobilt och har insett att ledare och medarbetare behöver få nya kunskaper och träna sina färdigheter i att arbeta på ett nytt sätt, i en ny miljö och med ny teknik. Vad är det egentligen man behöver kunna? Vi går igenom fem förmågor som alla i organisationen måste ha och fem specifika förmågor som alla ledare måste behärska.

De tio förmågorna blir en utmärkt grund för att ta fram en förändringslednings- & utbildningsplan. Med utgångspunkt i en vision om vad ni vill åstadkomma med det nya arbetssättet och en analys av var ni befinner er idag, paketerar ni de tio förmågorna på olika sätt för att stänga gapet och nå dit ni vill.

Specialinbjuden gäst: ”Förvaringsdrottningen”, Paulina Draganja, delar sina tips och råd för ordning & reda både på kontoret, i datorn och i huvudet.

Föreläsare

Profilbild för Jennica Lenning

Jennica Lenning Workshop leader

Grundare Mindmove, Arbetssätt- & arbetsplatsstrateg & förändringsledare
Mindmove

Jennica Lenning, som driver konsult- och utbildningsföretaget Mindmove, är en av Sveriges mest erfarna projekt- och förändringsledare i att implementera nya arbetssätt- och arbetsplatsstrategier. Jennica har varit huvudprojektledare och förändringsledare för ICA@work och skapandet av nya huvudkontoret i Solna. Jennica har även varit förändringsledare för ”New Ways of Working” inför Swedbanks flytt av huvudkontoret till Sundbyberg. Hon också stöttat bl.a. LRF, Trygg-Hansa, KPA Pension, Folksam, Akademiska Hus, AstraZeneca och UR på deras resor mot framtidens arbetssätt & kontor. Jennica var tidigare partner i Veldhoen Company som introducerade Activity Based Working (ABW) i Nederländerna redan 1996 och står bakom en mängd internationella implementeringar.

Inom Mindmove arbetar hon idag som strategisk rådgivare till lednings-, styr- och projektgrupper, stöd till förändringsledare, håller utbildningar och WS. Jennica är även en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör.

Profilbild för Paulina Draganja

Paulina Draganja Workshop leader

Paulina Draganja, tillika Förvaringsdrottningen är expert på att organisera. Hon är en stark influencer inom området och har en stor skara följare på sociala medier - Sveriges egen Marie Kondo, japanskan som gör succé på Netflix med sin organiseringsmetod. Paulina är författare till de båda storsäljarna ”Förvara smart – organisera ditt hem” och ”Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan”. Hon har bl.a. medverkat i TV-programmen ”Äntligen Hemma” och ”Plus” och är en flitig gäst i olika radioprogram och tidningar och en mycket uppskattad föreläsare.