Huvudbild för Vitalis 2020
Profilbild för Vårdutbud i en komplex miljö - Region Stockholm presenterar digitala lösningar och erfarenheter kring dessa

Vårdutbud i en komplex miljö - Region Stockholm presenterar digitala lösningar och erfarenheter kring dessa Har passerat

Onsdag 26 augusti 2020 15:30 - 16:00 Datadriven vård och omsorgsförbättring

Föreläsare: Björn Trofast, Tor Simonsson

Vi berättar om hur Region Stockholm skapar och presenterar vårdutbudsinformation för målgrupperna vårdgivare respektive invånare. Vi visar digitala lösningar och berättar om resan hit och om även lite om den fortsatta resan. Lösningarna bygger på Ineras standarder och tekniska lösningar för vårdutbudsinformation den s k Utbudstjänsten. Själva framtagandet av vårdutbudsinformationen bygger på de vårdavtal som regionen har med sina tusentals vårdleverantörer.
Språk

Svenska

Ämne

Digitala hjälpmedel

Föreläsningssyfte

Inspiration

Nivå

Fördjupning

Målgrupp

Verksamhetsutveckling
Vårdpersonal

Nyckelord

Exempel från verkligheten
Information/myndighet

Seminarietyp

Inspelad föreläsning

Föreläsare

Profilbild för Björn Trofast

Björn Trofast Föreläsare

It-ansvarig/utvecklare/tekniker/systemförvaltare/
Region Stockholm - HSF

Björn har arbetat med IT-lösningar i en mängd olika branscher sedan 1996. Både inom svenska och internationella företag samt inom offentlig sektor i Sverige.

Profilbild för Tor Simonsson

Tor Simonsson Föreläsare

utbudsansvarig
HSF

Tor har arbetet med IT-lösningar i vården sedan början av 90-talet i många olika roller, de senaste 3 åren som utbudsansvarig på Hälso-och sjukvårdsförvaltningen inom Region Stockholm.