Huvudbild för Vitalis 2020
Profilbild för Vitalis TV-studio

Vitalis TV-studio Har passerat

Tisdag 25 augusti 2020 10:20 - 11:00 1. Live

Föreläsare: Carolina Wallenius, Hanna Svensson, Heidi Stensmyren, Niclas Hugosson, Patric Nilson

Seminarietyp

Livesändning

Föreläsare

Profilbild för Carolina Wallenius

Carolina Wallenius FöreläsareUtställare

Cerner Sverige AB

Carolina Wallenius, VD för Cerner Norden, har lång erfarenhet som ledare inom stora organisationer, såväl svenska som globala. Hon har tidigare drivit betydande utvecklings- och förbättringsstrategier inom hälso- och sjukvården. Hon har dessutom infört värdedrivna och patientcentrerade arbetssätt inom primärvården. Carolina förespråkar öppna ekosystem för snabbare implementation av innovation inom hälso- och sjukvården.

Profilbild för Hanna Svensson

Hanna Svensson Föreläsare

Hanna Svensson är spetspatient och ingenjör. Hon har varit patient med flera olika kroniska sjukdomar i 30 år. Hon kombinerar sin profession som ingenjör med sina patienterfarenheter för att utveckla vården, både egenvården och hälso- och sjukvården. Som patient har hon fokus på effektiv och bra egenvård, men också hur man samarbetar med sjukvårdsproffesionerna för att på så sätt skapa nytta för både individ och organisation .

Profilbild för Heidi Stensmyren

Heidi Stensmyren Föreläsare

Ordförande Läkarförbundet

Profilbild för Niclas Hugosson

Niclas Hugosson FöreläsareUtställare

Affärsutvecklare
Evimeria EMR AB

Niclas Hugosson är affärsutvecklare på Evimeria samt grundare av journalsystemet Webdoc och den digitala kommunikationsplattformen Vårdrummet. Utöver det egna utvecklingsarbetet är han engagerad i frågor som rör eHälsa ur ett bransch- och framtidsperspektiv och har exempelvis varit drivande i att koppla upp privata vårdgivare till den Nationella tjänsteplattformen. Som föreläsare kan Niclas Hugosson luta sig mot snart 15 års erfarenhet av innovation och arbete med digitala vårdlösningar.

Profilbild för Patric Nilson

Patric Nilson Föreläsare

Vice President, Head of Healthcare Solutions and Speciality Products at TietoEVRY
Tietoevry

Arbetat med digitalisering av och digitala verktyg för olika branscher sedan mitten av 90-talet, från industridesign, dataspelsutveckling, finanssektorn och sedan 2006 inom vård och hälsa.