Huvudbild för Vitalis 2020
Profilbild för Vitalis TV-Studio

Vitalis TV-Studio Har passerat

Tisdag 25 augusti 2020 15:00 - 15:20 1. Live

Föreläsare: Anders Ekholm, Håkan Arenvid, Nasim Farrokhnia

Seminarietyp

Livesändning

Föreläsare

Anders Ekholm Föreläsare

Anders Ekholm är senior rådgivare på Institutet för framtidsstudier och har en bred erfarenhet från Regeringskansliet där han arbetat med kvantitativ nationalekonomi. Anders har bland annat varit analyschef på Socialdepartementet men även arbetat på Finansdepartementet, Arbetsmarknadsdepartementet och Utbildningsdepartementet. Han har arbetat med utveckling av och analyser med mikrosimuleringsmodeller, bland annat med demografi, hälsa, arbetsmarknad, utbildning, skatter och transfereringar. Anders har även arbetat som IT-projektledare för att utveckla det system som staten budgeterar, distribuerar och följer upp statsbudgeten i. Anders sitter i olika styrelser för vård och omsorg, AI-start-ups, samt är ordförande i Storstockholms diabetesförening. Han är även en ofta anlitad rådgivare och talare för inspiration och nya lösningar inom olika samhällssektorer. Anders har även publicerat en rad rapporter, kapitel och artiklar om digitalisering och styrning av offentliga verksamheter.

Profilbild för Håkan Arenvid

Håkan Arenvid FöreläsareUtställareArrangör

Sales Executive Manager
Vitalis

Ansvarar för Vitalis utställning, kundrelationer, partner- och samarbetsavtal, affärsutveckling samt internationaliseringsmöjligheter vid och kring mötesplatsen Vitalis. Varmt välkomna att kontakta mig för möjlighet att medverka!
Welcome to Contact me for planning your participation at Vitalis!

Profilbild för Nasim Farrokhnia

Nasim Farrokhnia Föreläsare

eHälsoläkarföreningen samt KRY

Nasim Farrokhnia är överläkare (specialist i internmedicin) och forskare knuten till Karolinska Institutet (KI SÖS) - tidigare verksamhetschef på Södersjukhusets Vo Akut - numer forskningsdirektör och chefsläkare på Kry, samt ordförande i eHälsoläkarföreningen inom Sveriges Läkarförbund