Huvudbild för Vitalis 2020
Profilbild för Doro AB

Doro AB Utställare

B07:40

Presentation
Med innovation formar vi samhällets inställning till äldrevården. Doro erbjuder smarta digitala vårdlösningar som låter seniorer leva livet med värdigheten och självständigheten de förtjänar.

Den äldre generationen är i bättre form, mer hälsosam och självständigare än aldrig förr. Men med en åldrande befolkning följer samhällsutmaningar. Det är här välfärdsteknik kommer in i bilden, med kvalitetssäkrade och kostnadseffektiva digitala trygghetslösningar som låter seniorer leva självständiga liv längre.

Doro har hjälpt den offentliga sektorn att bli mer effektiv och kvalitetsinriktad genom digitalisering i över 30 år. Idag är vi marknadsledare inom välfärdsteknik i Sverige, Norge och Storbritannien. Våra innovativa lösningar för fjärrtillsyn, larmmottagning och trygghetslarm förbättrar säkerheten, livskvaliteten och självständigheten för seniorer. Och för vårdgivaren betyder våra lösningar ökad effektivitet. Fler än 350 000 seniorer och funktionsvarierade är kopplade till våra åtta larmcentraler i Sverige, Norge och Storbritannien. Och vi hanterar mer än 25 000 larm, varje dag.

Doro, är också global marknadsledare av mobiltelefoner för seniorer och erbjuder lättanvända mobiltelefoner och smartphones, mobilapplikationer samt fast telefoni med högt och klart ljud.

Doro är ett svenskt publikt bolag grundat 1974 och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Nordiska listan, Small Cap.

Läs mer på: https://www.doro.com/sv-se/care/

Kontaktinformation

Telefon

+46 10 482 90 00

Adress

Jörgen Kocksgata 1B

211 20 Malmö

Sverige

Representanter

Camilla Nilsson Utställare

Doro AB

Profilbild för Ida Skoglund

Ida Skoglund Utställare

Doro AB

Profilbild för Magnus Westhed

Magnus Westhed Utställare

Doro AB