Topbild see 2000 beskuren

Utställande företag S.E.E. - Scandinavian Electronics Event

StigandeFallande
100

JT Elektronik AB

C02:37
Kontraktstillv, tjänster

100

Sema-Tec AB

C08:58
Test-mät

SEMA-TEC AB är specialister på mätteknik och analys av vibrationer i industrimaskiner. Vi är distributörer för världsledande givarvarumärken, test och -mät givare från MEGGITT Endevco, vibrationsgivare för energi sektorn från MEGGITT Vibro-Meter, industrigivare från Wilcoxon och tryckgivare från Viatran.

100

Etronix AB

C04:48
Komponenter, Konstr verktyg, Produtr-mtrl, Test-mät, tjänster

Etronix AB erbjuder testlösningar för elektronik och kablage. Allt från bemanning, mjukvaror och testutrutsning.

100

PCB Connect AB

C06:28
Komponenter

PCB Connect delivers PCBS all over the globe. Printed Circuit Boards from the right supplier to the right quality.

100

SER, Svenska Elektro- och Dataingenjörers Riksförening

C09:51

100

Harting AB

C07:28
Komponenter

100

Inission AB

C06:30
Kontraktstillv, tjänster

En del skulle säga att Inission är kontraktstillverkare inom elektronik. Själva tycker vi att vi är så mycket mer. Vi är en totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden tillverknings- och logistiktjänster för kompletta elektroniska produkter av högsta kvalitet. Vi utvecklar, testar och industrialiserar kundernas produkter. Vi lagerhåller, reparerar och uppgraderar dem under hela... Läs hela

100

EK Power Solutions AB

C10:40
Embedded, Komponenter, Konstr verktyg, tjänster

100

Compomill Nordic Components AB

C09:10
Halvledare, Komponenter, Test-mät, Övrigt

Compomill is an innovative, industry leading trading company with a strong focus on design-in of products and systems. We develop and provide components and test systems to customers found among several major brands and industries in the Nordic and Baltic region, focused in the manufacturing, telecom, defense and test & measurement segment. With our customer focused product development... Läs hela

100

Magnab Eurostat AB

C01:28
Produtr-mtrl, tjänster

European producer of ESD packaging material.

100

Würth Elektronik

C08:20
Embedded, Komponenter

100

Kvartselektronik AB

C04:11

100

Laser Components Nordic AB

C08:49
Halvledare, Komponenter, Test-mät, tjänster

LASER COMPONENTS specialiserar sig på utveckling, tillverkning och försäljning av komponenter och tjänster inom laser och opto-elektronik. Företaget har produktionsanläggningar i Tyskland, Kanada och U.S.A., försäljningskontor i fem länder och agerar globalt genom distributörer.

100

Swetouch AB

C04:08
Komponenter

Swetouch marknadsför komponenter till elektronik och apparattillverkare. Vi erbjuder stort applikationskunnande tillsammans med våra ledande leverantörer.

100

Telac Elektronik AB

C02:10
Formgivning, Komponenter, tjänster, Övrigt

Telac är ett oberoende företag med ett brett nätverk av underleverantörer runt om i världen. Vi arbetar alltid med de bästa underleverantörerna inom varje kompetensområde för att säkerställa en hög kvalitet i våra leveranser. Som ett fullserviceföretag erbjuder Telac professionella lösningar baserade på olika teknologier, t.ex. pekskärmar, industridatorer och panelpc. Vi tror på långsiktiga... Läs hela

100

Rohde & Schwarz Sverige AB

C07:40
Test-mät

100

Triacon Scientific AB

C11:51
Embedded, Konstr verktyg, Test-mät, tjänster

Triacon har en produktportfölj med verktyg som hjälper dig hela vägen från konstruktion till produktion. Behöver du resurförstärkning för själva utvecklingen? Inga problem. Våra konsulter hjälper dig.

100

EFORE AB

C05:51

100

Detectus AB

C07:48
Test-mät

Detectus AB utvecklar, producerar och säljer EMC-testsystem på världsmarknaden. Företaget erbjuder också hyra och leasing av mätsystem. Detectus har möjlighet att utföra konsultmätningar (emission) i egna lokaler.

100

Bejoken AB

C07:30
Komponenter, Produtr-mtrl