Profilbild för Etebra Maskin & Vagn AB

Etebra Maskin & Vagn AB Utställare

S:02

Presentation
Etebra startade sin verksamhet under hösten 1999 i samband med att man fick ensamrätt att importera Richard Western-vagnar till Sverige. Efter att ha besökt flertalet återförsäljare såldes den första vagnen senare samma år – en högtippande fältvagn på 14 ton – av Lundgrens Maskin i Ystad. Köparens namn var Stefan Andersson, som blev smått historisk när Sveriges första Richard Western-vagn levererades till Vittskölve i Skåne.Idag, drygt två decennier senare, har Etebra utvecklats till en komplett vagnleverantör för jordbruk, lantbruk, entreprenad och transport med återförsäljare runt om i Sverige. Vi håller till i Skärstad, ett litet samhälle 1,5 mil norr om Huskvarna och är en av branschens mest kunniga aktörer. Med ett av marknadens bredaste produktprogram erbjuder Etebra förutom Western Fabrications och det egna märket MOVA, även vagnar från flertalet varumärken i olika storlekar.

Verksamhetens huvudfokus är att ständigt utveckla och förbättra både nya och befintliga produkter, samt säkerställa en hög servicenivå beträffande reservdelar. Allt för att möta kundens behov och höga krav på kvalitet. Etebra är medlemmar i branschföreningen Maskinleverantörerna (ML) och följer leveransbestämmelserna enligt Lantbruk 16.

Det har hänt en hel del sedan den första Richard Western-vagnen såldes 1999, men drivkraften och engagemanget är detsamma. Skillnaden är ett större utbud och fler sålda produkter runt om i hela landet. Och sisådär 20 års erfarenhet rikare.

Kontaktinformation

Telefon

036-3366995

Adress

Larssons Väg 11

561 91 HUSKVARNA

Sverige

Representanter

Emma Claesson Utställare

Etebra Maskin & Vagn AB

Erik Persson Utställare

Etebra Maskin & Vagn AB

Magnus Mörtsell Utställare

Etebra Maskin & Vagn AB

Rickard Abelsson Utställare

Etebra Maskin & Vagn AB

Ulf Persson Utställare

Etebra Maskin & Vagn AB