Huvudbild för Optikmässan 2022
Profilbild för HOYA LENS SWEDEN

HOYA LENS SWEDEN Utställare

C:04

Presentation
I över 80 år har HOYAs revolutionerande optiska och lösningar tänjt på de tekniska gränserna för kunder runtom i världen. Glasögondesign har utvecklats mycket under åren, men en sak har alltid varit detsamma: det engagemang för kvalitet och innovation som har gjort HOYA känt. Företaget säljer glas i 52 länder med ett nätverk av över 18 000 anställda och 45 laboratorier runt om i världen.

HOYA arbetar outtröttligt med att förstå de individuella behoven hos sina kunder. HOYA investerar stort i forskning och utveckling – från de senaste glasdesignerna och de tunnaste, mest hållbara materialen till prisbelönta antireflexbehandlingar och avancerade tekniker för synundersökning. Resultatet är ett produktsortiment som ger komplett ögonvård och är erkänt i hela världen.

MiYOSMART
En av våra senaste innovationer är MiYOSMART. Det är ett glasögonglas som utvecklats för att kontrollera myopi – ett snabbt växande behov på marknaden. Vi skapade det här glaset tillsammans med vår samarbetspartner inom
forskningsområdet, Hong Kong Polytechnic University (PolyU), specifikt för att korrigera myopi och sakta ner dess utveckling.

Vetenskaplig forskning visar att myopi kan kontrolleras genom att man ger klar syn och ständigt myopiskt defokus. MiYOSMART har kliniskt bevisad bibehållen effekt över 6 års tid och vid avslutad MiYOSMART-behandling påvisas ingen rebound-effekt.*

Vill ni veta mer om MiYOSMART så kom gärna förbi vår monter!

*Lam CSY, Tang WC, Zhang A, Tse D, To CH. Myopia control in children wearing DIMS spectacle lens: 6 years results. The Association for Research in Vision and Ophthalmology (ARVO) 2022 Annual Meeting, May 1-4, Denver, US.

Kontaktinformation

Telefon

46736202206

Sverige

Representanter

Alvin Perez Utställare

Product Manager
HOYA LENS SWEDEN

Profilbild för Hanna Svensson

Hanna Svensson Utställare

HOYA LENS SWEDEN

Mathias Bothén Utställare

Area Sales Manager
HOYA LENS SWEDEN

Mats Solman Utställare

Nordic
HOYA

Per Eriksson Rydne Utställare

Area Sales Manager
HOYA LENS SWEDEN

Përparim Ardani Utställare

Area Sales Manager
HOYA LENS SWEDEN

Sofia Josefsson Utställare

Product Manager
HOYA LENS SWEDEN