Huvudbild för Formex Talks
Profilbild för DBKD Sweden AB

DBKD Sweden AB Partner

Presentation
Jordnära. Det är så vi gillar vår design och så vi tycker om att vara. Med fokus på form, kvalitet och inspiration har DBKD mitt ute på den svenska landsbygden skapat moderna klassiker sedan 2012. Vi designar krukor, vaser och skulpturer med skandinaviska drag, som ska se ut och kännas lika fina år efter år.

Vår resa startade i en blomsterbutik i den lilla staden Vara. Där föddes idén om att designa en kruka lika fin med som utan växt i. Sedan dess har vi med hårt jobb och en stor dos kreativitet och skaparglädje vuxit till att bli ett av Skandinaviens ledande varumärken inom krukor och inredning. I familjen DBKD är alla lika viktiga, dedikerade och siktar både högt och långt för att nå våra mål. Egentligen är det inte så komplicerat – vi gör det vi älskar och det vi tror på, helt enkelt.

Idag når vi designentusiaster och inredningsintresserade långt utanför Västergötlands gränser. Men vi är oerhört stolta över vårt ursprung och lite hemmakära är vi nog. Därför håller vi oss gärna kvar på samma plats där vi en gång startade, mitt ute bland böljande fält och vidder. Här nås vi av trender och influenser från världens alla hörn, samtidigt som vi har den bästa inspirationen rakt utanför fönstret. Vår design kännetecknas av enkla former, lekfulla detaljer och dämpade toner, alltid med hållbarhet och funktion i fokus.

Välkommen att bli en del av oss!

Kontaktinformation

Telefon

0512-10070

Webbsida

www.dbkd.se

Adress

Vara Lassatorp

534 95 Vara

Sverige

Representanter

Profilbild för Karin Dahlin Gunterberg

Karin Dahlin Gunterberg Partner

VD
DBKD Sweden AB

Profilbild för Ninnie Ohlsson

Ninnie Ohlsson Partner

Sales manager
DBKD Sweden AB