Huvudbild för Vitalis 2021
Profilbild för TwoAct AB

TwoAct AB Utställare

Presentation
TwoAct erbjuder en helhetslösning. Vi ger en digital kurator till barn, vi stärker föräldrar, och personal samt ger skolans elevhälsa viktiga unika verktyg.

https://www.twoact.org/

RISE har beräknat att vår plattform kommer bespara BUP och skola 670 miljoner SEK kommande fem åren.

Skolverket lät två nationalekonomer räkna på kostnader för samhället om EN elev misslyckas med sin skolgång och blir livsstilskriminell, resultat av uträkningen blev 80-200 miljoner SEK.

Om en kommun med tio tusen elever köper in Handle-IT och EN elev stärks och att inte misslyckas med sin skolgång, hamna i missbruk och kriminalitet kommer konceptet vara betalt för kommunen de kommande 50 åren enligt Skolverkets beräkningar.

Allt fler barn och unga mår dåligt, vi ser en ökning av antalet unga med problematisk frånvaro och ökad psykisk ohälsa.
Vi kan bryta den negativa trenden genom att stärka barns förmågor till att handskas med livets utmaningar, ge närhet till hjälp samt korta ner den tid man går från utsatthet till stöttning. Dvs den tid psykisk ohälsa, depressivt mående och suicidtankar växer fram.

Vi stärker föräldrarnas förmågor till att skapa goda relationer hemma, skapa goda rutiner för sig själva och för barnen samt ger de verktyg att handskas med konflikter, balansera skärmtid och rutiner för god sömn.

Vi stärker skolans förutsättningar till att ge elever en lyckad skolgång genom att flytta elevhälsan närmare eleverna, skolor kan läsa av mående bland sina elever, kommunicera anonymt och få erbjuda viktiga verktyg för sin elevhälsa.

Vi stärker skolans personal genom en friskvårdsapplikation som utvärderats i Göteborgs stad och Helsingborgs stad tillsammans med ett av Sveriges största företagshälsovårdsföretag.

https://www.youtube.com/watch?v=PKd0IzTSeWI&t

TwoAct är med i Microsoft for startups och Co-Sales partner med Microsoft.

Se mer på koncepts hemsida (via dator)

https://handle-it.se/
Produktgrupper med inriktning mot

Municipal council
Public authority
Private healthcare providers
State
Other

Produktgrupper

Public services
Mobile organisational tools
Telemedicine
Welfare technology
Other

Produktnamn

Handle-IT

Kontaktinformation

Telefon

0702-632447

Adress

Norrgatan 16

432 41 Varberg

Halland

Sverige

Representanter

Profilbild för Jonas Svensson

Jonas Svensson FöreläsareUtställare

VD
TwoAct AB