Huvudbild för Vitalis 2020
Profilbild för UiPath AB

UiPath AB Utställare

C01:21

Presentation
UiPath leder "Automation First" -eran. En robot för varje person och gör det möjligt för robotar att lära sig nya färdigheter genom artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML). Genom gratis och öppen utbildning ger UiPath färdigheter inom automation till miljontals människor runt om i världen, vilket förbättrar produktiviteten och effektiviteten, medarbetarnas engagemang och kundupplevelsen.



sausagesausageFöretagets hyperautomationsplattform kombinerar RPA (Robotic Process Automation) med ett komplett paket av möjligheter, inklusive processkapande och analys, vilket gör det möjligt för alla organisationer att skala digitala affärsverksamheter med enastående hastighet. Företaget har redan automatiserat miljoner repetitiva uppgifter för företag och myndigheter över hela världen, inklusive mer än 50% av Fortune 500 och 8 i Fortune 10.



sausagesausage

UiPath erkändes nyligen som nummer 1 på Deloitte Technology Fast 500 för 2019, en rankning av de snabbaste offentliga och privata teknikföretagen i Nordamerika och # 3 på Forbes Cloud 100 2019.

Kontaktinformation

Telefon

+45 6080 8565

Adress

Vasagatan 16

111 20 Stockholm

Sverige

Representanter

Fredrik Svahn Utställare

UiPath AB