Huvudbild för Vitalis 2020
Profilbild för MittVaccin Sverige AB

MittVaccin Sverige AB Utställare

C01:11

Presentation
MittVaccin erbjuder moderna digitala ehälsotjänster för den svenska hälso- och sjukvården. Våra lösningar riktar sig både mot vårdgivare och invånare.

sausageFör vårdgivare tillhandahåller vi journalsystemet “MittVaccin Journal” som främst används av vårdgivare som vaccinerar, både inom privat och offentlig regi. För invånare tillhandahåller vi ett digitalt vaccinationskort “MittVaccin App – Ditt digitala vaccinationskort”.sausage

Vår målsättning är att erbjuda specialanpassade lösningar inom vaccinationer då det är en så komplex del av vården då den består av en lika stor privat del som den del som bekostas av det offentliga systemet. Därför har ingen tidigare lyckats tillhandahålla något liknande som kan uppfylla de behov och lösa de utmaningar man ser både hos mindre privata vaccinatörer och stora offentligt finansierade vårdgivare.

Sedan starten 2012 har vi utvecklat våra produkter i dialog med våra kunder – vårdgivarna. Vi har även under lång tid sett invånarnas behov av ett digitalt vaccinationskort vilket gjort att vi nu lagt mycket tid och kraft på att utveckla det de senaste åren. Vi är idag 5 anställda och ett antal konsulter, med huvudkontor i Örebro.

Kontaktinformation

Telefon

+46768100197

Adress

Box 1620

701 16 Örebro

Sverige

Representanter

Helena Östregård Utställare

MittVaccin Sverige AB

Joakim Backau Utställare

MittVaccin Sverige AB