Axess Lab Utställare

C02:06

Presentation
DIGITAL TILLGÄNGLIGHET

Vårt uppdrag är att göra livet lättare för så många människor som möjligt genom att skapa användbara tillgängliga produkter som alla kan använda.

Typing in the Dark!
Vi har en ny spännande prototyp för att lära sig att skriva på ett tangentbord, för personer med synnedsättning. Ett projekt finansierat av Vinnova. Se gärna vår video och gå till vår webbplats för att prova själv. Sätt på dig en ögonbindel och testa hur det är att skriva i mörker!

https://www.youtube.com/watch?v=qgajEc5aLRw
https://www.typinginthedark.net/

Dit-i-tid!
Vi har också Sveriges mest moderna sms-påminnelse, vår produkt Dit-i-tid. Ett projekt som från början finansierades av PTS. Tjänsten hjälper dig att få dina klienter att faktiskt komma till dina möten och spara mycket pengar. Det hjälper också klienten att bygga upp sin självkänsla genom att lyckas komma till ditt möte. Vi behöver alla mer eller mindre hjälp med att komma ihåg bokade möten och att hitta dit.

https://www.dititid.se/

Välkommen att kontakta oss!
Vi hjälper er att designa och bygga er produkt och/eller göra den tillgänglig. Vi hjälper också företag och organisationer att granska sin webbplats och berätta för dem vad de ska ändra för att följa wcag 2.0 och annan lagstiftning inom detta område.
Låt oss göra världen mer tillgänglig tillsammans!

Kontaktinformation

Telefon

+46 101 99 41 17

Adress

Sankt Göransgatan 159

112 17 Stockholm

Sverige

Representanter

Alexander Rusiecki Utställare

Axess Lab

Frontendutvecklare

Daniel Göransson Utställare

Axess Lab

Front-end-utvecklare och Tillgänglighetsexpert

Duygu Gözen Utställare

Axess Lab

Frontendutvecklare

Emilia Michanek Utställare

Axess Lab

Frontendutvecklare

Joakim Larsson Utställare

Webbutvecklare & UX designer
Axess Lab

Anställd sen ett år tillbaka på Axess Lab där vi bedriver utveckling av tillgängliga webbtjänster. Har flera års erfarenhet inom just tillgänglig utveckling och UX där jag bland annat utvecklat... Läs hela

Joel Holmberg Utställare

VD
Axess Lab

Jag och mina kollegor på Axess Lab hjälper företag och myndigheter att skapa tillgängliga digitala lösningar. Vi bygger appar och webb, och hjälper till att göra existerande digitala produkter... Läs hela

Karin Skog FöreläsareUtställare

Projektledare
Axess Lab

Digital tillgänglighet Projektledare (konsult) i små och stora it-projekt som fokuserar på innovation och tillgänglighet. Vi på Axess Lab är specialister på att designa, bygga och projektleda med... Läs hela

Olle Forsslöf Utställare

Axess Lab

Frontendutvecklare.

Sofie Hansson Utställare

Axess Lab

UX designer och tillgänglighetsspecialist /accessibility specialist. UX designer för projektet Typing in the Dark - tagnetbordsträning för barn.