MOBA Sweden AB Utställare

C:31

Presentation
Med mer än 40 års erfarenhet och ett gediget kunnande inom automationsteknik är MOBA ett väl etablerat namn inom maskinstyrning världen över.

Sedan företaget grundades 1972 har MOBA växt till en global aktör inom maskinstyrning med bland annat det marknadsledande utjämningssystemet MOBA-matic II och det nyskapande maskinstyrningssystemet PAVE-IR. I Sverige är vi mest mest kända för grävsystemet Xsite PRO som är det mest kompletta på marknaden. Vi vet vad som är viktigast på byggarbetsplatsen och är kända för noggrann och stabil spjutspetsteknik med fokus på användaren. Bland MOBA-koncernens kunder världen över finns Caterpillar, Volvo, Dynapac, Bomaq, Vögele, Ammann, Hitachi, Liebherr, Doosan, JCB, Komatsu, Hidromek och Ruthmann för att nämna några.


Vi är det smarta valet inom maskinstyrning. Vi finns nära våra kunder på fem orter i Sverige. Samarbetet mellan MOBA Sweden och vårt huvudkontor i Limburg and der Lahn samt koncernens dotterbolag i Europa, Asien, Nord- och Sydamerika kombinerat med löpande återkoppling från lokala kunder gör att vi alltid har nya perspektiv för utveckling. Detta i kombination med vårt internationella återförsäljarnätverk, låter oss vara närvarande lokalt och driva utveckling globalt.

Vi brinner för utveckling av nya teknologier och lösningar och strävar alltid efter att hålla högsta kreativa nivå på innovationsprojekt inom maskinstyrning. MOBA har fler är 100 ingenjörer som arbetar globalt med att utveckla och ta fram nya idéer, produkter och teknologier. Utvecklingsarbetet sker på koncernens tillverkningsanläggningar och på fältet där våra produkter används. Vi utökar ständigt vår kunskap genom att testa våra maskinstyrningssystem inom respektive område. Återkopplingen från våra användare är viktig för att optimera existerande MOBA-produkter och system samt för att utveckla nya. Våra lösningar förbättras ständigt och är alltid optimerade för dig som användare.

Kontaktinformation

Telefon

+46 73 375 00 97

Adress

Hantverksvägen 3

861 36 Timrå

Sverige

Representanter

Mikael Sohlin Utställare

Försäljningschef
MOBA Sweden AB

Patrik Wallgren Utställare

VD
MOBA Sweden AB