Scantruck AB Utställare

Ö:10

Presentation
Välkommen till Scantruck och välkommen till en av de stora leverantörerna i Sverige vad gäller entreprenadmaskiner och teleskoplastare. Vi vill inte bara bli störst utan också bäst. Vår position på marknaden ställer krav. Varje dag arbetar vi stenhårt för att leverera effektiva kvalitetsmaskiner och professionell service åt entreprenad- och byggbranschen, industrin och lantbruket.

Scantruck är en succéhistoria. Koncernens danska moderbolag blev grundat 1996 under enkla förhållanden. Sedan dess har det bara gått framåt och sedan december 2014 har vi varit på den svenska marknaden. Vi är en del av N.C. Nielsen-gruppen som bl.a inkluderar N.C. Nielsen A/S, som är Danmarks största leverantör av gaffeltruckar, terminaltraktorer och internt transportmaterial.

Du känner säkert till Manitou, SENNEBOGEN, GMG och PB Platforms. Det är de världsberömda märkena som Scantruck är generalagent för. Vi har också ett stort urval av begagnade teleskoplastare, entreprenadmaskiner och annat material till branschen.

Scantruck-koncernen har huvudkontor i Skive, Danmark och har förutom försäljning och service i Rosersberg också ett försäljnings- och servicecenter på Själland i Danmark. Vi har högutbildad personal som kan hantera den senaste tekniken och vi har de bästa specialverktygen för att reparera och underhålla alla slags entreprenadmaskiner och teleskoplastare.

Sist men inte minst – vi har ett stort center för begagnade maskiner åt entreprenad- och byggbranschen, industrin och lantbruket. Kom gärna förbi och upplev en värld av nya och begagnade maskiner i vår utställning. Vi hittar alltid en lösning som passar perfekt till dina behov.

På återseende hos Scantruck.

Kontaktinformation

Telefon

+45 961 472 18

Adress

Metallvägen 61

195 72 Rosersberg

Sverige

Representanter

Alexander Olofsson Utställare

Scantruck AB

Anker Lemvig Utställare

Scantruck AB

Bo Bergqvist Utställare

Scantruck AB

David Trygg Utställare

Scantruck AB

Jan Bratowski Utställare

Scantruck AB

Lasse Lans Utställare

Scantruck AB

Lasse luel Weber Utställare

Product Manager
Scantruck AB