Huvudbild för Mänskliga Rättighetsdagarna 2019
Profilbild för Linköpings Kommun

Linköpings Kommun Utställare

M28

Presentation
Linköpings kommun är i år stolt värdstad för MR-dagarna. Vårt syfte är att sprida insikten om att kunskap och opinion kring mänskliga rättigheter behöver lyftas i ett samhälle som förändras, utvecklas och i hög grad påverkas av omvärlden. Delaktighet och inflytande i samhällsutvecklingen bygger på att alla människor har samma rättigheter och skyldigheter, anpassade efter förmåga. Vi vill utveckla ett samhälle och ett Linköping för alla.

Kom gärna till vår monter M28 i marmorfoajén och träffa talare från våra seminarier och andra intressanta personer i vårt samtalshörn.

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med över 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Kontaktinformation

Telefon

013-206000

Webbsida

linkoping.se

Adress

581 81 Linköping

58181 Linköping

Sverige

Representanter

Katrin Englund Utställare

Linköpings Kommun