Banner
100

Netsmart AB

C09:11

Kategori

Läromedel, Material till förskola, Informations- och kommunikationsteknik (IKT) /AV-utrustning /Interaktiva whiteboard, Inredning/arbetsmiljö, Specialpedagogik

Presentation

Netsmart är svensk distrubutör för världsledande SMART Board och SMART Learning Suite. I vår monter möter du pedagoger som brinner för elevers och lärares skolvardag. Vi visar hur du enkelt skapar en inkluderande, engagerande och utmanande undervisning för alla olika lärstilar, lärsituationer och lärmiljöer med hjälp av SMART Board och SMART Learning Suite.

Mjukvarusviten SMART Learning Suite är optimerad att användas tillsammans med SMART Board. SMART Learning Suite tillsammans med SLS Online är den kompletta mjukvaran för utbildning som binder samman surfplattor, chromebooks, datorer och telefoner till en pedagogisk helhet. Utan att koppla in dator eller andra apparater når du enkelt alla funktioner du behöver, allt samlat på ett ställe. Med SMART Board kan du utveckla din undervisning digialt utan att vara expert på IT. Enkel för alla men utan några begränsningar.

Mer om SMART Board
https://smartboard.se/

Vi visar även Nureva projektvägg och Nureva Span utvecklad för de större, mer långsiktiga projekten. Nureva används i projketrum, personalrum och andra mötesrum inom skola, högre utbildning, företag, myndigheter och organisationer.

Nureva HDL300 är en helt unik ljudlösning med över 8000 virtuella mikrofoner som rör sig osynligt runt i rummet. Den banbrytande tekniken gör att alla hör och hörs bra oavsett var i rummet de befinner sig.

Mer om Nureva
https://netsmart.se/nureva

Kontaktinformation

Telefon

0101500604

Adress

Vretenvägen 10

171 54 Solna

Sverige

Representanter

Emelie Allen-Ross Utställare

Netsmart AB

Henrik Rentsch Utställare

Netsmart AB

Jörgen Isaksson Utställare

Försäljningschef skola
Netsmart AB

100

Karin Lind Utställare

Marknadschef
Netsmart AB

Karin Bodin-Lind Utställare

Netsmart AB

Mikael Persson Utställare

Netsmart AB

Mona Coldenberg Utställare

Netsmart AB

Per Roslin FöreläsareUtställare

Netsmart AB

Robin Kennethsson Utställare

Netsmart AB

100

Ronnie Gran Utställare

Netsmart AB