Banner
100

Skolcoacherna

C01:02A

Kategori

Läromedel, Internationellt, Kompetensutveckling/Universitet/högskolor, Värdegrundsarbete/Hjälporganisationer

Presentation

10 ÅRS JUBILEUM DET SKA VI FIRA!
Skolcoacherna finns i monter C01:02A där berättar vi mer om våra utbildningar och coacherbjudanden.

I år har vi tioårsjubileum och alla besökare får 20 % rabatt på våra utbildningar och på vår bok ”Coachning ett verktyg för skolan”.

Våra coachutbildningar är kvalitetssäkrade och ackrediterade av branschorganisationen ICF, International Coachfederation.

Vi föreläser också båda dagarna på temat Coachande ledarskap, måndag 29/9 9.45-10.15 samt tisdag 30/9 9.15-9.45.

Information om Skolcoacherna
Skolcoacherna startade sin verksamhet 2008, då var vi pionjärer inom coachning i skolan! Vi  utbildar lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare mfl på uppdrag av kommuner och skolor runt om i Sverige.

Vi har ansvarat för olika coachinsatser i flera regeringsuppdrag. Vi samarbetar med Skolverket i projekten "Samverkan för bästa skola" och "Nyanländas lärande" där vi utbildar i coachning och coachar runt om i landet.

På uppdrag av olika kommuner bland annat Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad och i Sollentuna kommun har vi utbildat deras interna lärarcoacher, läs mer http://pedagog.stockholm.se/lararcoacher/

Flera kommuner låter också sina förstelärare gå vår grundutbildning i coachning med syfte att stärka det kollegiala lärandet.

Vi har skrivit böcker i ämnet coachning, boken "Coachning - ett verktyg för skolan” ingår som litteratur i utbildningen.

Läs mer på www.skolcoacherna.se

Kontaktinformation

Telefon

070-779 62 71

Adress

Box 11041 Barnängsgatan 18, 2tr.

100 61 Stockholm

Sverige

Representanter

100

Anna-Karin Arenius FöreläsareUtställare

Skolcoacherna

100

Christina Skarin FöreläsareUtställare

Skolcoacherna

100

Helena Isakson Utställare

VD
Skolcoacherna

Jag har arbetat som professionell coach och utbildare inom skola och näringsliv sedan 2008. Firar alltså 10 år i år! Brinner för coachning i skolans värld! Har arbetat länge i olika ledande... Läs hela

Lotta Österlund Stare Utställare

Skolcoacherna