Banner
100

Andreas Jonsson

C09:20

Kategori

Läromedel, Kompetensutveckling/Universitet/högskolor, Specialpedagogik, Värdegrundsarbete/Hjälporganisationer

Presentation

Andreas Jonsson har snabbt klättrat upp som en av de främsta föreläsarna inom attitydförändring, antidiskriminering och normbrytande pedagogik. Över 125 000 har redan sett och hört honom live, ett möte som inte ger bara ger intryck, utan sätter avtryck. Med ett brinnande engagemang blandar Andreas blodigt allvar med en stor dos humor och tar med dig på en resa med hög igenkänningsfaktor.

På Skolforum kommer Andreas att föreläsa måndagen den 29 oktober. I Andreas föreläsning "Vad händer när bollen inte är rund?" får du konkreta exempel och handfasta tips att arbeta med normkritisk pedagogik istället för toleranspedagogik. Hur kan du som pedagog gå från ord till handling gällande mänskliga rättighetsfrågor på din skola, både för personal och elever så det blir en skola som inkluderar alla? Vad händer när en elev inte passar in i ramen, när bollen inte är rund? Vem sätter upp reglerna som ska följas för att bli accepterad och hur går vi från teori till att verkligen applicera mänskliga rättigheter i vardagen?

Vi kommer att ställa ut på plats med metodmaterialet "Gör Nåt", författat av Andreas Jonsson och pedagogen Anna-Lena Andersson. "Gör nåt" är ett modernt metodmaterial om allas lika värde, normer och framtidsdrömmar som är framtaget för att enkelt kunna appliceras direkt i din pedagogiska verksamhet. I boken har vi samlat 21 övningar med tillhörande berättelser. Välkommen till oss så berättar vi mer!

Kontaktinformation

Telefon

036 777 77 70

Adress

Kompanigatan 1-2

553 05 Jönköping

Sverige

Representanter

100

Andreas Jonsson FöreläsareUtställare

Föreläsare
Andreas Jonsson

Anna-Lena Andersson Utställare

Andreas Jonsson

Maja Eriksson Utställare

Andreas Jonsson

100

Matilda Lundgren Utställare

Coordinator
Andreas Jonsson