Banner
100

Swedish Film AB

C04:20

Kategori

Läromedel, Material till förskola, Informations- och kommunikationsteknik (IKT) /AV-utrustning /Interaktiva whiteboard, Kultur, Specialpedagogik

Presentation

Swedish Film AB är det ledande företaget inom den Institutionella filmmarknaden och representerar ett gränslöst utbud av spelfilmer och dokumentärer från etablerade och välrenommerade filmbolag.
Förutom fysiska produkter erbjuder vi samarbete med Swedish Film Licens samt med Film och Skola, vår tjänst för strömmande film.

Swedish Film Licens
Med ett Swedish Film Licens Avtal medföljer institutionella visningsrättigheter till filmer från filmbolag vilka medverkar i detta avtal. Filmerna som omfattas av visningsrättigheterna kan vara i format DVD/BluRay, köpta eller hyrda i butik, eller strömmade, från någon laglig strömningstjänst. Dessa filmer är utan ett Swedish Film Licens Avtal endast avsedda för privat hemmabruk, men blir genom Licensavtalet tillåtna att visas även i skolan/förskolan, såväl i klassrum som på fritidsavdelningen.

Film och Skola
Med Film och Skola får din skola/förskola en helhetslösning med strömmande utbildningsfilm och spelfilm, med stor bredd och hög kvalitet. Till alla utbildningsfilmer och till utvalda spelfilmer, finns lärarhandledningar med fakta, övningar och diskussionsfrågor. Som pedagog kan du också förbereda diskussioner och analyser genom att skapa klipp ur filmen.

Skolbio
Den gemensamma bioupplevelsen ger impulser till fortsatt kunskapssökande, stimulerar nyfikenhet, väcker känslor och tankar, ger inspiration till eget skapande och möjliggör identifikation med människor i olika livssituationer och kulturer.

Till dig som är Licens- eller Film och Skola kund:
Det väntar en gåva till dig i montern!
Vi delar ut presenter till de 50 första kunderna båda dagarna.

Tävling:
Kom och ta en selfie med en känd "skådespelare" och vinn biobiljetter.

Glöm inte att hämta ut din värdecheck!

Kontaktinformation

Telefon

08 - 445 25 50

Adress

Box 6014

171 06 Solna

Sverige

Representanter

100

Alexandra Savkic Utställare

Swedish Film AB

100

Annelie Temrell Utställare

Swedish Film AB

100

Catharina Tengblad Utställare

Swedish Film AB

Johan Wallheimer Utställare

Swedish Film AB

Klara Pettersson Utställare

Swedish Film AB