Banner
100

Green Furniture Concept

C09:41

Kategori

Inredning/arbetsmiljö

Presentation

Green Furniture Concept är ett globalt designvarumärke som skapar sömlösa interiörer för offentliga miljöer. Vi ser det som en korsning mellan unik möbeldesign, förstklassig service och hållbarhet som formar originella, iögonfallande och funktionella miljöer som engagerar människor att interagera med platsen. Framför allt är vårt koncept mänskligt, konstruerat med användarupplevelsen i hjärtat.

Sittlösningar
Våra skulpturella sittlösningar ger dig flexibiliteten att skapa konfigurationer lika unika som ditt utrymme, med potential att erbjuda utrymme för både interaktion och integritet. Både Nova C och IOU erbjuder frihet genom modularitet och vilket gör dem till en idealisk sittlösning för stora offentliga utrymmen såsom flygplatser, köpcentra, universitet, sjukhusmottagningar, kontor och hotell.

Belysning
Leaf Lamp är en stämningsgivande och akustisk belysningslösning som är grundad på de organiska former som återfinns i naturen. Den är tillverkad i naturliga material med flamsäkra och ljudabsorberande egenskaper.

Kontaktinformation

Telefon

040 600 93 30

Adress

Carlsgatan 3

21120 Malmö

Sverige

Representanter

100

Johan Berhin FöreläsareUtställare

Designer och Founder
Green Furniture Concept

Johan Berhin är designer och grundare till Green Furniture Concept som gör sittmiljöer till skolor och publik interiör över hela världen.

100

Malin Moreau Utställare

Area Manager - Norden
Green Furniture Concept

100

Sandra Lundberg Utställare

Head of Marketing
Green Furniture Concept